fbpx
blog

Samen Professionals Recruiter in de spotlight: Chantal

Recruitment

“De kennismakingsgesprekken met zorgprofessionals, geven mij veel voldoening. Wat voor mij belangrijk is in mijn werk, is dat ik écht weet wie ik tegenover mij heb zitten. Daarin vind ik het belangrijk om een veilige sfeer te creëren, waarin de zorgprofessional open en eerlijk durft te zijn. Hiermee kan ik de vraag achter de vraag achterhalen.”

Toegevoegde waarde

“Ik denk graag mee met zorgprofessionals en het is te allen tijde mijn doel om hen een positief gevoel te geven. Wensen en ambities vertalen naar een mooie, passende functie waarin iemand zich weer verder kan ontwikkelen of wat aansluit bij iemands persoonlijke ervaringen, is hetgeen ik naar kijk.

Tijdens mijn kennismakingsgesprekken heb ik het niet alleen maar over het vinden van een nieuwe baan, maar zoom ik ook in op de persoon, diens hobby’s en eventuele life-events die iemand heeft meegemaakt. Hierin merk ik, dat mijn maatschappelijke achtergrond sterk naar boven komt. Mijn enthousiasme en positiviteit draag ik graag over aan andere mensen. Ik vind het belangrijk dat zij het beste uit zichzelf halen. Werken vanuit oprechte interesse en het creëren van nieuwe inzichten, typeert mij.”

Samen in de Zorg

“Als organisatie sluit Samen in de Zorg goed aan bij hetgeen ik belangrijk vind: positief, oprecht, betrokken en ambitieus. Hard werken om zo naadloos proberen aan te sluiten op de wensen van de zorgprofessional en daarmee ook de organisaties waar wij mee samenwerken.”

Twijfel niet, neem eens een kijkje op onze interne vacaturepagina. Mocht je een beetje twijfelen, dan biedt onze Recruitertest uitkomst.