Werken in de zorg? Samen lukt het

Banen in de zorg zijn er in overvloed, maar jij wil écht het verschil maken en iets betekenen voor anderen. Bij Samen Professionals ben je dan aan het juiste adres. Wij zorgen voor jou, zodat jij je volledig kan focussen op jouw cliënten. Door ervoor te zorgen dat jij op jouw plek zit, kan jij optimale zorg verlenen.

Samen Professionals helpt haar professionals door middel van persoonlijke begeleiding en aandacht. Wij investeren in onze professionals door middel van trainingen en masterclasses van onze Aecademy. Werken in de zorg kan in jouw regio? Ontdek onze zorgvacatures bij jou in de buurt.

Ontdek alle zorgvacatures

 

Waarom werken bij Samen Professionals?

Jouw passie is de kwaliteit van de zorg verbeteren. Dat begint bij investeren in jezelf. Samen Professionals helpt je hierbij. Wij verbinden zorgprofessionals zoals jij aan een betekenisvolle baan die helemaal bij jou past.

  • Jij bepaalt waar je werkt

    Voor een langere tijd op één plek blijven of juist niet? Het kan allebei. Je gaat aan de slag bij één of meerdere zorginstellingen of afdelingen.

  • Jouw ontwikkeling gaat 2x zo snel

    Je doet op een hoog tempo werkervaring op, hebt toegang tot onze Aecademy en wordt persoonlijk begeleid door jouw Accountmanager.

  • Toegang tot ons netwerk

    Wij zijn landelijk actief en werken met ruim 250 zorginstellingen samen. Daardoor vinden we altijd de baan die bij jou past.

Zorginstellingen waarmee wij samenwerken