Over ons

Al meer dan 10 jaar ontdekken en verbinden wij vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de overheid, woningcorporaties en in het onderwijs. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past.

Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt. Zo dragen we bij aan de continuïteit en flexibiliteit van onze opdrachtgevers én helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Dat is de win-win waar wij voor gaan.

Feiten en cijfers

0

professionals dagelijks via ons aan het werk

0

uitdagende vacatures in onze markten

0

opdrachtgevers waarmee wij samenwerken

0

jaar actief als specialist in personeelsbemiddeling

0

vestigingen door heel Nederland

0

keer op rij winnaar van de FD Gazelle Award

Onze cultuur

Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit echt het verschil maakt én plezier haalt uit zijn of haar baan. Ons geloof zit verweven in onze cultuur en is opgebouwd uit zes kernwaarden die terug te vinden zijn in alles wat we doen.

 • Empathisch
  We kunnen goed luisteren en voelen aan wat iemand nodig heeft.
 • Daadkrachtig
  Aanpakkers die doen wat ze beloven. Afspraken nakomen en resultaten boeken, dat is waar wij voor gaan.
 • Optimistisch
  We denken in mogelijkheden en hebben altijd vertrouwen in een goede afloop.
 • Samen
  We houden van mensen en werken graag samen. Door krachten te bundelen kom je het verst.
 • Vakkundig
  We begrijpen wat er nodig is om kwaliteit te bieden.
 • Gedreven
  We geven alles om onze en andermans dromen waar te maken.

Wil jij werken bij Samen Professionals?

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en gedreven collega’s waarmee we één van onze acht vestigingen kunnen versterken. Als organisatie zijn we, net zoals de markten waarin we actief zijn, altijd in beweging. Daardoor hebben we continu nieuwe uitdagende functies beschikbaar.

Bij Samen Professionals maak jij direct en indirect het verschil voor professionals en opdrachtgevers in de zorg, de publieke sector en het onderwijs.

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt en ben je toe aan een volgende stap in jouw carrière? Ontdek onze interne vacatures en solliciteer!

Bekijk onze interne vacatures

Onze geschiedenis: een terugblik in de tijd

2021

Hoera! We bestaan dit jaar 10 jaar. Én verbinden zorgprofessionals, publieke professionals en docenten aan de baan die helemaal bij ze past vanuit het merk Samen Professionals.

2019

Onze samenwerking met Aethon is gestart. Met haar talentenconcept en onze professionals creëren we een strategisch carrièrepad voor onze medewerkers en duurzame instroom voor onze opdrachtgevers.

2017

We nemen onze eerste FD Gazelle Award in ontvangst en behoren daarmee tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Onze zegereeks zet zicht voort: 2017/2018/2019/2020.

2015

Ook docenten verdienen de perfecte match. Met de school, het vakgebied en hun leerlingen. Daarom hebben we onze dienstverlening uitgebreid én zijn we gestart in de onderwijssector.

2011

10 maart 2011. De datum waarop het allemaal begon. We zijn gestart met het verbinden van talentvolle zorgprofessionals aan zorginstellingen in Nederland.

Verhalen van collega's

Ervaringsverhaal

Verhaal van Accountmanager Melvin

Lees meer over Verhaal van Accountmanager Melvin
Ervaringsverhaal

Verhaal van Recruiter Chantal

Lees meer over Verhaal van Recruiter Chantal
Ervaringsverhaal

Verhaal van Senior Adviseur Wouter

Lees meer over Verhaal van Senior Adviseur Wouter

Neem direct contact op met een vestiging in de buurt