fbpx

Over ons

Directie

Samen Professionals is opgericht door drie directieleden en is het moederbedrijf van Samen in de Zorg en Onze Leerkracht. Wij spreken de taal en verplaatsen ons makkelijk in de wensen en behoeften van onze professionals en opdrachtgevers.

SAMEN PROFESSIONALS

Samen Professionals B.V. is een jonge, dynamische en ambitieuze organisatie en ruim acht jaar actief als detacheerder met haar labels Samen in de Zorg en Onze Leerkracht. Wij zijn specialist in personeelsbemiddeling op het gebied van Zorg, Welzijn en Onderwijs en dit doen wij vanuit zes vestigingen in Nederland. Wij detacheren, werven en selecteren professionals voor zowel tijdelijke als vaste opdrachten. Met onze dienstverlening ondersteunen we tal van organisaties bij hun capaciteitsvraagstukken. Wij spreken de taal van zorg en onderwijs, waardoor we snel tot de kern komen en altijd een passend advies uitbrengen. Maatwerk is voor ons de standaard!

Samen Professionals kenmerkt zich door een platte organisatiestructuur, waardoor wij flexibel, daadkrachtig en succesvol zijn. Naast hard werken houden wij ook van gezelligheid. Samen behalen wij goede resultaten en samen vieren wij successen! De afgelopen jaren hebben wij de FD Gazellen Award ontvangen, de prijs voor een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

MISSIE EN VISIE


Missie

Samen Professionals is de specialist in personeelsbemiddeling en heeft jarenlange ervaring in de personeelsbemiddeling met haar labels Samen in de Zorg en Onze Leerkracht. Door ons grote netwerk lossen wij snel capaciteitsvraagstukken van opdrachtgevers op en vinden wij passende banen voor professionals. Wij staan voor persoonlijk contact, oprechte betrokkenheid en hebben een doelgerichte aanpak. Onze medewerkers zijn ambitieus en betrouwbaar.


Visie

Samen Professionals richt zich op het creëren van landelijke dekking en streeft naar marktleiderschap in de arbeidsmarkt in de branches waarin Samen Professionals actief is. Samen Professionals wil meer organisaties aan zich binden en meer samenwerkingen creëren. Wij bemiddelen professionals naar de allerleukste banen en bieden hen begeleiding bij hun persoonlijke ontwikkeling.

Onze Kernwaarden

Persoonlijk
Betrokken
Ambitieus
Doelgericht