Recruiter Chantal
in de spotlight

“De kennismakingsgesprekken met zorgprofessionals, geven mij veel voldoening. Wat voor mij belangrijk is in mijn werk, is dat ik écht weet wie ik tegenover mij heb zitten. Daarin vind ik het belangrijk om een veilige sfeer te creëren, waarin de zorgprofessional open en eerlijk durft te zijn. Zo achterhaal ik de vraag achter de vraag.”

Toegevoegde waarde

“Ik denk graag mee met zorgprofessionals en het is te allen tijde mijn doel om hen een positief gevoel te geven. Wensen en ambities vertalen naar een mooie, passende functie waarin iemand zich weer verder kan ontwikkelen of wat aansluit bij iemands persoonlijke ervaringen, is hetgeen ik naar kijk.

Tijdens mijn kennismakingsgesprekken heb ik het niet alleen maar over het vinden van een nieuwe baan, maar zoom ik ook in op de persoon, diens hobby’s en eventuele life-events die iemand heeft meegemaakt. Hierin merk ik dat mijn maatschappelijke achtergrond sterk naar boven komt. Mijn enthousiasme en positiviteit draag ik graag over aan andere mensen. Ik vind het belangrijk dat zij het beste uit zichzelf halen. Werken vanuit oprechte interesse en het creëren van nieuwe inzichten, typeert mij.”

Samen Professionals

“Als organisatie sluit Samen Professionals goed aan bij hetgeen ik belangrijk vind: positief, oprecht, betrokken en ambitieus. Hard werken om zo naadloos proberen aan te sluiten op de wensen van de zorgprofessional en daarmee ook de organisaties waar wij mee samenwerken.”

Ontmoet jouw collega's

Ervaringsverhaal

Verhaal van Accountmanager Melvin

Lees meer over Verhaal van Accountmanager Melvin
Ervaringsverhaal

Verhaal van Senior Adviseur Wouter

Lees meer over Verhaal van Senior Adviseur Wouter