Traineeship in de zorg

Ben je net (of bijna) afgestudeerd als HBO-Verpleegkundige en wil je blijven leren? Dat kan met het eenjarig HBO-V Traineeship. Samen Professionals helpt je aan een vliegende start van je carrière. Een traineeship in de zorg op hbo-niveau houdt in dat je werkt en leert tegelijk en daarbij heb je garantie op een goed salaris en een baan. Op deze manier ontwikkel je jezelf en werk je tegelijk aan een betere kwaliteit en organisatie in de zorg.

Werken en leren in de zorg

Door middel van het Traineeship Verpleegkunde investeren we samen in jou. Je krijgt de ruimte om te werken en leren in de zorg. Zo ontplooi jij je als specialist binnen de zorg en begin je straks vol zelfverzekerdheid aan de baan die bij jou past.

 • Leren en werken tegelijk

  Je gaat aan de slag als trainee op verschillende afdelingen in de ouderenzorg. Elke maand ga je één dag de collegebanken in om je kennis bij te spijkeren met up-to-date vakkennis van de beste trainers en opleiders.

 • Ambitie is de sleutel tot succes

  Samen kiezen we jouw nieuwe baan. Wij ontdekken jouw ambities en gaan voor je aan de slag!

 • Zorgen dat jij goed zit

  Samen stippelen we je carrière uit. Op een plek die je uitdaagt! Met de praktijkervaring leg je gelijk een stevige basis voor je verdere carrière!

Het traineeship Verpleegkunde

Met ons post-hbo geaccrediteerde Traineeship Verpleegkunde begeleiden wij startende verpleegkundigen in hun carrière en zorgen ervoor dat ze op overstijgend niveau functioneren.

 • Op maat gemaakt opleidingsprogramma

  In samenwerking met opleider in de zorg SVOZ.

 • V&VN accreditatie

  144 punten.

 • Periode

  Ons traineeship is een eenjarig traject.

 • Curriculum

  Drie belangrijke thema's: Verpleegkundig indiceren & Klinisch redeneren in de ouderenzorg, Verpleegkundig leiderschap en regie voeren en Kwaliteit verbeterplan.

Trainees over Samen Professionals

Ervaringsverhaal

Het traineeship biedt me handvatten

Lees meer over Het traineeship biedt me handvatten
Medewerker aan het woord

Bij ons maak je vlieguren

Lees meer over Bij ons maak je vlieguren
Ervaringsverhaal

Traineeship helpt me kiezen

Lees meer over Traineeship helpt me kiezen

Zorginstellingen waarmee wij samenwerken