Traineeship vastgoed

Hey jij daar! Ben jij een ambitieuze afgestudeerde HBO of WO’er en heb jij altijd al affiniteit gehad met vastgoed? Wil jij werken én leren en alvast een netwerk opbouwen in de vastgoed wereld? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Tijdens je traineeship volg je naast je werk een opleiding bij onze opleidingspartner Kjenning.

 • Werken én leren in de vastgoed
 • Een salaris van €2.985 (op basis van 40 uur)
 • Een goede reiskostenvergoeding of een leaseauto
 • Een netwerk opbouwen in de vastgoed wereld
 • Carrière garantie

Solliciteer Direct

Het traineeship vastgoed is écht voor jou als jij:

 • 0-3 jaar geleden bent afgestudeerd en een HBO en/of WO diploma op zak hebt
 • Gelooft in werken en leren; je werkt 32/36 uur per week en volgt daarnaast de lesmodules overdag of in de avond
 • Jezelf sámen met 10-15 mede trainees naar een hoger niveau wilt tillen binnen de wereld van vastgoed
 • Nog wilt ontdekken welk vakgebied binnen vastgoed jou het meest ligt. Specialiseren doe je namelijk pas na afronding van het traineeship
 • Op zoek bent naar een serieuze baan waarbij je investeert in je toekomst. Als trainee Vastgoed kom je gelijk met start van het traineeship bij ons in dienst. Na het succesvol afronden van het traineeship blijf je bij Samen Professionals in dienst, waarbij we zorgen dat jij je verder kunt specialiseren en aan de slag gaat bij verschillende opdrachtgevers.
 • Door persoonlijke begeleiding snel stappen wilt maken doordat je leert hoe je werk én studie optimaal kunt combineren
 • Een sterk netwerk wil bouwen binnen woningcorporaties
 • Een enthousiaste dienstverlener bent met een sociaal maatschappelijk hart

Solliciteer Direct

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Dit kun je verwachten met de traineeship vastgoed

Het traineeship is een intensief en leerzaam opleidingstraject waarin je werken én leren combineert en je in korte tijd de sector breed leert kennen. Je krijgt een jaarcontract op basis van 32-36 uur per week, met een salaris van €2.985 (op basis van 40 uur) en de optie tot een leaseauto. Reizen hoort bij deze baan omdat onze opdrachtgevers door het hele land zitten. Een rijbewijs en reisbereidheid zijn een must.

Je volgt verschillende lesmodules via Kjenning, dé opleider voor wonen & vastgoed professionals. Deze lessen zijn een combinatie van digitale en fysieke bijeenkomsten. Het traineeship begint met een intensieve Bootcamp en elke module wordt afgesloten met een toets of praktijkopdracht.

Solliciteer direct

Wat ga je leren?

Zoals aangegeven start je met het Traineeship Vastgoed en stroom je daarna door naar de specialiserende opleidingsmogelijkheden binnen de Aecademy. Binnen het gehele traject werken wij samen met opleidingspartner Kjenning. Heb je al ervaring binnen het vastgoed en / of de woningcorporatiesector, dan kunnen we er natuurlijk ook samen voor kiezen het traineeship over te slaan.

Door onze samenwerking met ruim 100 woningcorporaties door het land en opdrachten op diverse niveaus (van junior tot senior) kun jij jouw opgedane kennis altijd in de praktijk brengen.

Tijdens het traineeship en het traject binnen de Aecademy ben je 32 of 36 uur per week aan de slag bij een woningcorporatie via een detacheringsopdracht. Alles wat je leert breng je dus direct in de praktijk en zo maak jij je stappen!

Met het traineeship Vastgoed duiken we dieper in op werken aan het KCC, op afdeling Verhuur, Leefbaar en Vastgoed. Je leert alles over volkshuisvesting, huurrecht, passend toewijzen, bouwkunde, bewonersbegeleiding, incasso, technische installaties, overlastzaken en bijvoorbeeld klantgericht communiceren. Je start met een bootcamp die je afsluit met een tentamen en stroomt vervolgens door naar diverse leerlijnen die je afsluit met praktijkopdrachten bij jouw opdrachtgever. Op deze manier kan jij straks meepraten over dé onderwerpen binnen de sector en heb jij een brede basis om je van daaruit verder te ontwikkelen. Alles afgerond en overal voor geslaagd? Dan heb jij je diploma op zak!

 • De traineeship start in November

Wat je nog meer kunt verwachten

Je leert alle ins en outs van de sociale huursector met modules over het Klantcontactcentrum, Verhuur, Vastgoed en Leefbaar. Zo ben je na het traineeship helemaal klaargestoomd voor een mooie carrière binnen deze sector. Na het traineeship weet jij waar jouw hart ligt en binnen welke afdeling jij je verder wilt ontwikkelen.

Na het succesvol afronden van het traineeship ga je verder aan de slag als (Young) Professional bij Samen Professionals en onze diverse opdrachtgevers in jouw regio. Je krijgt een persoonlijk opleidingsbudget om je verder te ontwikkelen in de richting die jij interessant vindt. Daarnaast volg je regelmatig Masterclasses om je kennis te blijven vergroten en natuurlijk ook om weer even gezellig bij te praten met de andere (Young) Professionals.

Kortom, ons traineeship is dé springplank naar een succesvolle carrière binnen de sociale huursector.

Ben jij klaar voor deze uitdaging? Solliciteer dan voor het traineeship Vastgoed!

 • De traineeship start in November

Over Samen Professionals

Samen Professionals is een detacheringsbureau dat zich richt op het detacheren van (young) professionals binnen de publieke sector en de zorg. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij hen past.

Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt. Zo dragen we bij aan de continuïteit en flexibiliteit van onze opdrachtgevers én helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Dat is de win-win waar wij voor gaan.

Woningcorporaties waarmee wij samenwerken