Traineeship helpt me kiezen

Maaike Kuijs, Trainee Verpleegkunde

Ik heb me opgegeven voor het traineeship Verpleegkunde omdat ik hierdoor werkervaring kan opdoen in de ouderenzorg én een tweejarige opleiding kan volgen om mijzelf te blijven ontwikkelen. In de zorgsector zijn er namelijk voortdurend nieuwe methoden waar ik van op de hoogte wil blijven. Ook wil ik graag bijdragen aan de kwaliteitsslag die in de ouderenzorg nodig is.

Traineeship helpt mij kiezen

Ik zou ooit graag de master Nurse Practitioner willen volgen en ook de opleiding Palliatieve Zorg lijkt mij erg interessant. Ik ben breed geïnteresseerd en de komende tijd wil ik al die interesses meer specificeren, zodat ik hier na het traineeship een goede keuze uit kan maken.

Persoonlijke ontwikkeling centraal

Het traineeship is een enorme aanvulling op mijn ontwikkeling als professional binnen de ouderenzorg en draagt daarnaast bij aan mijn ontwikkeling als verpleegkundige. Aan mijn persoonlijke ontwikkeling is in het lesprogramma een volledige module gewijd. Zo komen onder meer intervisie, communicatie, reflectie en een persoonlijk ontwikkelplan aan bod. Deze module loopt door het hele opleidingstraject en is voor mij super waardevol.

Meer verhalen over de zorg

Medewerker aan het woord

Bij ons maak je vlieguren

Lees meer over Bij ons maak je vlieguren
Ervaringsverhaal

Het traineeship biedt me handvatten

Lees meer over Het traineeship biedt me handvatten