Senior Adviseur Wouter
in de spotlight

“De verbinding, het leren van elkaar en het samenzijn. Dit zijn mijn kernwaarden waar ik energie van krijg!”

Adviseur
“Eigenlijk heb ik heel bewust voor de zorgsector gekozen. Het is een ontzettend leuke, interessante, dynamische en onmisbare sector. In de afgelopen periode is gebleken dat mijn passie écht ligt in de gehandicaptenzorg. De complexiteit van cliënten, de passie die professionals en organisaties kennen en de inspirerende verhalen die hier uit voortkomen, maken dat ik iedere dag met veel plezier naar het werk ga”.

Toegevoegde waarde

“Zelf zou ik graag iets persoonlijk willen bijdragen aan de gehandicaptenzorg. Ik wil de juiste partijen met elkaar verbinden zodat we door heel Nederland samen kunnen werken en leren van elkaar. Ik wil zorgprofessionals bewust maken van alle mogelijkheden die deze sector kent. In mijn ogen wordt de gehandicaptenzorg nog té vaak vergeten. Onbekend maakt onbemind en deze sector verdient de aandacht die het verdient!”

“Verder vind ik het heel belangrijk dat iemand op de juiste plek zit en zich goed voelt. Daarom probeer ik door nauw betrokken te zijn, continu de beste weg te vinden voor zowel de professional als de organisatie. Dit draagt bij aan een positief en stabiel werk- en leefklimaat. Dit zie ik als doorslaggevende factor in het welzijn van de cliënten”.

Samen Professionals
“Binnen Samen Professionals, Purmerend is iedereen eerlijk, duidelijk en open. Wij doen het samen, bieden de helpende hand waar nodig en delen allemaal een warm gevoel voor de zorgsector”.

Ontmoet jouw collega's

Ervaringsverhaal

Verhaal van Recruiter Chantal

Lees meer over Verhaal van Recruiter Chantal
Ervaringsverhaal

Verhaal van Accountmanager Melvin

Lees meer over Verhaal van Accountmanager Melvin