Directeur Samen Professionals

Naam: Frank van Versendaal
Functie: Directeur Samen Professionals
Bij de Aethon Groep sinds: 1-11-2017

Hoe is je nieuwe functie op je pad gekomen?
Afgelopen zomer is er besloten om naar één verantwoordelijke te gaan voor Samen Professionals. Ik heb hierop gesolliciteerd en de keuze hierin is gelukkig op mij gevallen.”

Wat doe je in je nieuwe rol?
“In mijn nieuwe rol zal ik me bezig houden met de visie, strategie en structuur van Samen Professionals. De komende maanden zullen hectisch zijn, maar ik verwacht dat we snel stappen kunnen zetten!”

Wat neem je mee vanuit je oude functie in je nieuwe baan?
“Ik neem alles mee wat ik als Regiodirecteur geleerd en gedaan heb. Veel van mijn werkzaamheden zullen namelijk grotendeels overeenkomen.”

Had je altijd al deze ambitie?
“Ik heb altijd de ambitie gehad om mezelf door te ontwikkelen. Welke functie daarbij op het pad komt heb ik niet uitgedokterd, zo ook deze rol niet. Ik blijf vooral zoeken naar uitdaging en plezier in een functie.”

Hoe kijk je tegen ‘CEO van je eigen carrière’ aan en wat adviseer je jouw collega’s?
“Ik daag iedereen uit het maximale uit zijn/haar eigen functie te halen. CEO van je eigen carrière betekent voor mij vooral dat je zelf de regie hebt over het plezier in en het wel/niet bekleden van jouw huidige functie. Wees kritisch naar jezelf en blijf er de juiste energie in stoppen. Ik weet vanuit mijn eigen ervaring dat dat niet altijd makkelijk is. “