Samen Professionals verhuist naar Arnhem

Vanaf heden is detacheringsbureau Samen Professionals te vinden in Arnhem. Hiermee opent de Aethon Groep een nieuwe vestiging in Gelderland.

De nieuwe vestiging is gelegen op kantorenpark “De Gelderse Poort”. Een modern kantoor wat Samen Professionals deelt met diverse andere grote ondernemingen. De opening van de vestiging in Arnhem zorgt ervoor dat Samen Professionals kan gaan groeien in de regio Gelderland. Hierdoor is Samen Professionals onderweg naar landelijke dekking.

“Het matchen van de juiste professionals en aan klanten is wat wij graag doen. De vestiging in Arnhem stelt ons in staat om dicht bij onze klanten te zijn. Én ze ook regionaal bij te kunnen staan in alle sectoren waar wij ons op richten, in de zorg, bij de overheid, woningcorporaties en het onderwijs ”aldus Liesbeth Griffioen, CEO Aethon Groep

Samen Professionals is een organisatie met een unieke propositie waarin het leveren van een maatschappelijke bijdrage een belangrijke factor is. Het verbinden van hoogopgeleide trainees, starters of ervaren professionals tijdens bezettingsproblematiek, projecten en verbeterprogramma’s is als ruim 10 jaar het specialisme. Vele organisaties in de regio Gelderland maken op dit moment al gebruik van de diensten. Zo werken Zinzia Zorggroep, Vilente, Insula Dei, Woonzorgcentrum ’t Schild, Santé Partners al samen met Samen Professionals.

Over de Aethon Groep

Met Aethon als Flexspecialist en Samen Professionals als Detacheringsorganisatie is de Aethon Groep totaalleverancier van personeel voor haar opdrachtgevers. Aethon verbindt (studerende) talenten aan een betekenisvolle (bij)baan bij onze opdrachtgevers. Wij bieden onze medewerkers relevante, theoretische en praktijkgerichte trainingen zodat ze per direct, met de juiste kennis, een bijdrage kunnen leveren bij onze inlenende organisaties. De talenten die studeren en hun studie hebben afgerond kunnen doorstromen naar onze detacheringsorganisatie Samen Professionals. De werkgever voor starters, trainees en ervaren professionals. Op deze wijze proberen we talent te interesseren voor onze maatschappelijke sectoren én te behouden wanneer zij hun studie hebben afgerond.

Zo verzekeren we, als de Aethon Groep, onze opdrachtgevers van continuïteit en flexibiliteit in hun organisatie, begeleiden we talenten bij de start van hun carrière en helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Dat is de win-win-win waar wij voor gaan.

Meer informatie

PR contactpersoon: Marjolein Smits
E-mailadres: marjolein.smits@aethon.nl

Voor meer informatie over Samen Professionals:  https://samenprofessionals.nl/over-ons/
Voor meer informatie over Aethon: https://www.aethon.nl/over-aethon/over-ons/