fbpx
nieuws

Samen Professionals en Aethon bundelen krachten

Twee snelgroeiende specialisten in de personeelsbemiddeling binnen de sectoren zorg, onderwijs, welzijn en overheid hebben afgelopen week hun samenwerking officieel bezegeld. Detacheerder Samen Professionals en Aethon, uitzender en detacheerder van studenten en young professionals, slaan de handen ineen om de gezamenlijke slagkracht versneld te vergroten.

Samen Professionals is met haar labels Samen in de Zorg en Onze Leerkracht al sinds 2011 actief als gespecialiseerd detacheerder van zorgprofessionals en docenten. Aethon verbindt al meer dan 14 jaar gedreven studenten en young professionals aan betekenisvol werk in de zorg, kinderopvang, bij de overheid en bij woningcorporaties. Waar Samen Professionals als partner van opdrachtgevers voorziet in de aanvullende behoefte aan capaciteit en kwaliteit, investeert Aethon in gerichte, praktische opleidingsprogramma’s die ervoor zorgen dat talenten direct inzetbaar zijn bij de opdrachtgever.

Het delen van inzichten en programma’s stelt beide organisaties in staat om professionals in elke fase van hun carrière gerichter te begeleiden en op te leiden. Daarvan ervaren opdrachtgevers op korte termijn de kwaliteitsvoordelen door toegang tot (praktijk)gericht opgeleide professionals en krijgen professionals meer mogelijkheden en kansen om zichzelf verder te ontwikkelen.

“Het ontwikkelen en benutten van talent in de publieke sector vormt de basis voor onze samenwerking. Samen creëren we een landelijk netwerk van studenten, starters en ervaren professionals waarmee we onze opdrachtgevers nog beter kunnen ondersteunen bij de opzet en uitvoer van een innovatief en duurzaam personeelsbeleid.”

 

“Samen delen we de visie dat opleiding, doorgroei en persoonlijke ontwikkeling van onze professionals de basis vormt voor de algemene kwaliteitsverbetering binnen de sectoren waar wij actief zijn”, aldus Simon van der Vlist, Luciano Gianella en Christina Muilenburg, directie van Samen Professionals.

Beide organisaties kijken uit naar de samenwerking. ‘Met Samen Professionals versterkt Aethon haar positie in de Nederlandse recruitmentbranche. We hebben vertrouwen in een krachtige samenwerking en succesvolle realisatie van gezamenlijke doelen.’ Casper Bannet, CEO Aethon.

 

Meer informatie
PR contactpersoon: Laura Mout
E-mailadres: laura.mout@samenprofessionals.nl

Voor meer informatie over Samen Professionals: https://samenprofessionals.nl/over-ons/

Voor meer informatie over Aethon: https://www.aethon.nl/over-aethon