Werkplezier creëer je samen

Danny, Persoonlijk Begeleider GHZ

“Het voelt als de dag van gisteren. Ik zocht op de woordencombinatie: ‘zorg’ en ‘bemiddelingsbureau’. Samen Professionals verscheen als één van de eerste zoekresultaten. De professionaliteit en betrouwbare indruk gaven mij direct een goed gevoel. Ik zocht contact en voor ik het wist, ging het balletje razendsnel rollen.

De doorgroeimogelijkheden zijn mij, tijdens één van de eerste contactmomenten, uitgebreid uitgelegd. Ik heb een duidelijk beeld van de opties en mogelijkheden. Mijn focus ligt nu bij mijn gezin, omdat ik komende periode een klein wondertje mag verwelkomen. Het voelt fijn dat ik kan terugvallen op het cursus- en trainingsaanbod van Samen Professionals. Mocht de tijd rijp zijn, zal ik er misschien wel gebruik van maken.

De oprechte aandacht voor een professional is fijn. Ik stuur een kort appje en heb direct contact. In tegenstelling tot andere bedrijven, waarbij soms een eindeloos keuzemenu moet worden doorlopen. Zowel binnen als buiten mijn functie ervaar ik een hoge mate van betrokkenheid. In die zin voelt het echt alsof wij het samen doen. Jullie naam zegt het al hè? Samen Professionals.

Werkplezier creëer je samen. Dat zit hem in de cliënten waarmee ik werk. Het geeft mij voldoening als ik mijn ervaring kan overbrengen en écht iets kan betekenen. Ik draag in deze rol dagelijks bij aan de kwaliteit van zorg.

Het aanraden van Samen Professionals belet mij op geen enkele wijze. Het doorverwijzen naar jullie website, is geen uitzondering. Uiteindelijk is een kennis bij jullie op gesprek geweest. Het zorgwereldje is klein, dat maakt het leuk!”

Meer verhalen over de zorg

Medewerker aan het woord

Bij ons maak je vlieguren

Lees meer over Bij ons maak je vlieguren
Ervaringsverhaal

Dit is heel waardevol werk

Lees meer over Dit is heel waardevol werk
Ervaringsverhaal

Het traineeship biedt me handvatten

Lees meer over Het traineeship biedt me handvatten
Ervaringsverhaal

Traineeship = 144 punten

Lees meer over Traineeship = 144 punten