Traineeship = 144 punten

Mike van Zaanen, trainee hbo-Verpleegkunde

Ik had het goed naar mijn zin als verpleegkundige bij GGZ Breburg. Maar vanwege de geweldige uitdaging en de goede arbeidsvoorwaarden heb ik mij toch opgegeven voor het Traineeship hbo-Verpleegkunde van Samen Professionals. Dit traineeship sloot goed aan op mijn opleidingsniveau en werkervaring. Je wordt veel op niveau 5 ingezet en je theoretische ervaring wordt echt benut.

Goede voorwaarden

Als trainee krijg je direct een goed salaris, een mooie auto en een tankpas; welke verpleegkundige kan dat nou zeggen?! Bovendien besteden Samen Professionals én Breederode veel aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling en groei. De lessen die Breederode Hogeschool voor dit traineeship organiseert zijn echt top.

144 accreditatiepunten

Ik vind het belangrijk dat ik mijzelf kan oriënteren en allround kan worden ingezet in verschillende zorg-settings. Op dit moment werk ik bij Humanitas in de thuiszorg. Daar zijn meer dan genoeg uitdagingen en leermomenten. Prettige bijkomstigheid is dat ik met dit traineeship 144 punten van de 170 benodigde accreditatiepunten verdien voor het Kwaliteitsregister V&VN. Vanaf 2020 ben je voor je BIG-registratie verplicht die 170 punten te hebben.

Meer verhalen over de zorg

Medewerker aan het woord

Bij ons maak je vlieguren

Lees meer over Bij ons maak je vlieguren
Ervaringsverhaal

Het traineeship biedt me handvatten

Lees meer over Het traineeship biedt me handvatten
Ervaringsverhaal

Traineeship helpt me kiezen

Lees meer over Traineeship helpt me kiezen