Samen Professionals Eindhoven

Jij zorgt voor jouw patiënten en wij zorgen voor jou.

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging in de zorg in de regio Eindhoven? Bij ons ben je aan het juiste adres! Krijg jij energie van een fijne werksfeer, een werkplek waar jouw mening telt en je inzet ontzettend gewaardeerd wordt? Lees dan gauw verder!

Werken bij Samen Professionals

0

Zorgprofessionals gingen jou voor in 2020

0

Opdrachtgevers door heel het land

0

In meer dan tien zorgsectoren actief!

Ervaringsdeskundigen bij Samen Professionals

Rosan

Recruiter zorg

“De persoonlijke aandacht bij Samen Professionals zorgt voor meer perspectief in jouw carrière. Zowel intern als extern staat betrokkenheid hoog in het vaandel!”

Kantoor Eindhoven

Midden in het bruisende centrum van Eindhoven vind je ons moderne, gezellige open kantoor. Het biedt een mooi uitzicht over Eindhoven met spectaculaire zonsondergangplaatjes voor de liefhebber! De Eindhovense vestiging is net als de rest van onze vestigingen daadkrachtig en gedreven. We bruisen van de energie en regelen het gewoon. Natuurlijk is de Brabantse sfeer en gastvrijheid niet te missen! Op deze vestiging is de samenwerking tussen de verschillende afdelingen merkbaar wat resulteert in een dynamisch team met meerdere specialisaties. Kortom een inspirerende werkplek met een fijn team!

Wil jij net zo daadkrachtig en gedreven werk maken van jouw carrière in de zorg? Op dit moment hebben wij vacatures open staan voor Verzorgende IG en Verpleegkundige in de regio Eindhoven, Helmond en Den Bosch.

Bekijk vacatures

Waarom Samen Professionals?

Bij Samen Professionals vinden wij persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Door ons specialisme in de zorg- en welzijn sector hebben wij contact met verschillende zorginstellingen in de regio. Hierdoor bieden wij je makkelijk toegang tot de leukste functies en kun jij erachter komen welke manier van zorg verlenen het beste bij jou past!

 

"Een echte win-winsituatie, jij een leuke baan en ouderen de zorg die ze verdienen."

Nili Vijzelman Accountmanager

Wat zijn de voordelen?

 

 • Jij bepaalt waar je werkt

  Voor een langere tijd op één plek blijven of juist niet? Het kan allebei. Je gaat aan de slag bij één of meerdere organisaties of afdelingen.

 • Jouw ontwikkeling gaat 2x zo snel

  Je doet op een hoog tempo werkervaring op, hebt toegang tot onze Aecademy en wordt persoonlijk begeleid.

 • Zekerheid in onrustige tijden

  Je komt in dienst bij Samen Professionals. Hierdoor heb je de zekerheid van je inkomsten en de vrijheid om bij meer opdrachtgevers te werken.

 • Een landelijk netwerk

  Wij zijn landelijk actief en hebben een breed netwerk. Daardoor vinden we altijd de baan die bij jou past.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!

Ben je benieuwd wat we voor jouw carrière kunnen betekenen?

Laat dan je gegevens achter of neem direct contact op met Rosan!