Herstel coördinator

Den Haag
4000
HBO
solliciteer nu

Over deze functie

Wij zijn op zoek naar een collega die het verschil komt maken. Als herstelcoördinator heb jij een coördinerende functie en een coachende rol richting de begeleiders. Jij zal in het midden van een begeleidingsproces staan. De cliënten kampen tegen verschillende problematieken aan. Je hebt te maken met verslaafden, licht verstandelijke beperkten etc. Zij ervaren tijdens de route fases van herstel, maar ook terugval. Het is jouw taak om collega’s en cliënten te binden aan de juiste partners. Daarnaast houd jij je bezig met de kwaliteit en zorg je voor de juiste indicaties,

Ben jij klaar voor deze nieuwe uitdaging?

Wat hebben we jou te bieden?

ouw wensen en persoonlijke voorkeuren vormen het uitgangspunt voor onze dienstverlening. Hierbij krijg je een uitgebreid gesprek met een recruiter om te achterhalen wat jouw wensen en behoeften zijn. Wat bieden wij verder?
• Een tijdelijk contract met kans op een vast contract voor onbepaalde tijd;
• Een contract met vaste uren vanaf 16 uur in de week;
• Een dertiende maand, vakantiegeld en 25 dagen per jaar op fulltime basis;
• De mogelijkheid tot het rijden van een lease auto met tankpas.

Wat verwachten we van jou?

•  Een afgeronde HBO opleiding, zoals Social Work, SPH, Verpleegkunde, of MWD;
• Werkervaring in de GGZ;
• Je bent oplossingsgericht en werkt vanuit het hart.

Over Samen Professionals

Samen Professionals is dé detacheerder binnen de Zorg en Welzijnssector. Of je nu op zoek bent naar een parttime baan of een fulltime uitdaging. Wij zorgen dat jij goed zit! Interesse of vragen over de vacature ? Neem contact op met mij (0611025771, mimi.patros@samenprofessionals.nl) of solliciteer direct op de website. Dan zal ik binnen enkele dagen contact met je opnemen!

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!