Verzorgende IG, Revalidatie, Parttime

Ouderenzorg
Arnhem
2937
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij op zoek naar een nieuwe parttime uitdaging in de ouderenzorg? Vind jij revalidatie interessant en wil jij in regio Arnhem/Ede/Wageningen/Bemmel werken? Lees dan snel verder.

Als verzorgende IG op de revalidatie afdeling bied je ondersteuning en begeleiding die past bij de revalidatiedoelen van de cliënten op de afdeling. Soms moet je stimuleren, soms afremmen en soms ondersteuning bieden. Dit vraagt een professionele en invoelende houding. Het is belangrijk dat je met jouw handelen bijdraagt aan het therapeutisch klimaat op de afdeling, dit betekent dat alles de hele dag door in het teken staat van revalidatie en herstel. Zo stimuleren wij de eigen regie van onze cliënten en zijn de alledaagse dingen zoals eten en drinken een therapie-/oefenmoment. Je werkdag vliegt voorbij met alle voorkomende zorgtaken, het verwelkomen van bezoek en het bijwerken van de administratie.

Wat hebben we jou te bieden?

Wat hebben we jou te bieden?Door onze specialisme binnen de VVT hebben wij contacten met veel zorginstellingen en welzijnsorganisaties in jouw regio. Hierdoor hebben wij toegang tot de leukste functies met de meeste uitdaging. Samen kijken we wat het beste bij jou past!
• Vaste uren (aantal uren in overleg)
• Een uitgebreid gesprek om jouw wensen en ambities te bespreken
• Persoonlijke begeleiding in de vervolgstappen van jouw carrière
• Salaris en ORT volgens de CAO VVT
• Volledige reiskostenvergoeding (0,19 per km) of volledige OV vergoeding
• Trainingen en cursussen
• Pensioensopbouw
• Een tijdelijk contract wat omgezet kan worden naar een contract voor onbepaalde tijd.

Wat verwachten we van jou?

Om deze functie goed uit te kunnen voeren is het belangrijk dat jij:
• In het bezit bent van het MBO diploma verzorgende IG
• Sterk in je schoenen staat
• In het bezit bent van een VOG (of bereid deze aan te vragen)
• In de buurt woont van Arnhem, Nijmegen, Ede of Apeldoorn
• Minimaal 16 uur beschikbaar bent

Over Samen Professionals

De Aethon groep focust zich op de sectoren zorg, (semi-)overheid, woningcorporaties, het onderwijs en de kinderopvang.Aethon zendt studerende talenten uit aan opdrachtgevers op flexibele basis. Zo worden de studenten voorbereid op de praktijk en creëren we een meer duurzame arbeidsmarkt. Samen Professionals detacheert starters en professionals om ze te voorzien van verschillende, uitdagende opdrachten. De opdrachten zijn van een wat langere duur, het is dan ook belangrijk dat de professional zich thuis voelt bij zijn/haar werkplek. Daarnaast is SVOZ er voor eventuele trainingen en opleidingen binnen de zorg. Op deze manier begeleiden we talenten bij de start van hun carrière en, kunnen professionals zich verder ontwikkelen en krijgen de opdrachtgevers vernieuwing en flexibiliteit binnen hun organisatie.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!