Persoonlijk begeleider

Den Haag
33000
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Wij zijn op zoek naar een persoonlijk begeleider die graag op zoek gaat naar de talenten en groeimogelijkheden van onze cliënten.
Wil jij graag van toegevoegde waarde zijn voor cliënten die kampen met verschillende problematieken? Lees dan gauw verder!

Als persoonlijk begeleider ben jij bezig met het opstellen en uitvoeren van zorgplannen. Je stimuleert de cliënten in hun ontwikkeling en zelfstandigheid. Ook blijf je bouwen aan een veilige en vertrouwende woon- en werkomgeving. Jij bewaakt de kader van de cliënt. Daarnaast werkt je nauw samen met een multidisciplinair team en houd je contact met het sociale netwerk van de cliënt.

Zie jij jezelf cliënten ondersteunen, begeleiden en stimuleren bij hun ontwikkeling en bij activiteiten in de woon- en leefsituatie? Solliciteer dan gauw!

Wat hebben we jou te bieden?

Bij Samen Professionals staat je persoonlijke ontwikkeling centraal en krijg jij de kans om jouw talenten en vaardigheden optimaal te benutten en te blijven leren en ontwikkelen via trainingen en (bij)scholingen.

Wat hebben wij jou te bieden?

• Een tijdelijk contract met kans op een contract voor onbepaalde tijd;
• Een mogelijkheid tot het rijden van een leaseauto;
• Wij betalen jouw scholing! Dat kost jou niets dan je inzet;
• Een dertiende maand, vakantiegeld in mei en 25 vakantiedagen;
• Reiskostenvergoeding;
• Een salaris volgens de CAO.

Wat verwachten we van jou?

• Je bent in het bezit van een diploma Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen of Maatschappelijk Zorg (MMZ);
• Je wil graag van toegevoegde waarde zijn voor de maatschappij;
• Je bent leergierig.

Over Samen Professionals

Samen Professionals is dé detacheerder binnen de Zorg en Welzijnssector. Of je nu op zoek bent naar een parttime baan of een fulltime uitdaging. Wij zorgen dat jij goed zit! Interesse of vragen over de vacature ? Neem contact op met mij (0611025771, mimi.patros@samenprofessionals.nl) of solliciteer direct op de website. Dan zal ik binnen enkele dagen contact met je opnemen!

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!