Recruitment Consultant ZZP

Corporate
2800
HBO
solliciteer nu

Over deze functie

Dankzij jou gaat de zorg weer bloeien van leven! De zorg luidt een noodkreet voor personeel, maar daar deins jij niet voor terug. Sterker nog, jij krijgt er juist méér energie van! Ben jij een echte mensenmens en zorg jij graag voor de juiste persoon op de juiste plek? Reageer dan snel op deze vacature! Wij zijn op zoek naar een bevlogen Recruitment Consultant die ZZP professionals gaat helpen in hun zoektocht naar een nieuwe uitdaging.

Oké, hoe ziet dat er dan uit?
Joehoe! Je hebt net een telefoongesprek gehad met een ZZP’er in de zorg en je voelde direct een klik. Een warm gevoel heb je overgehouden aan het gesprek en samen met je collega’s vier je kleine successen. Het blijft niet alleen bij telefoongesprekken, want jij bent verantwoordelijk voor het recruitmentproces van A tot Z. Samen met jouw collega Recruitment Consultants werven en selecteren jullie ZZP professionals voor de zorgsector door het hele land. Je bepaalt de wervingsstrategie met behulp van het doorlopend analyseren van de arbeidsmarkt, je zorgt voor aansprekende vacatureteksten en kijkt via welke kanalen je de doelgroep kunt bereiken en verleiden. Jij bent een ster in het binden en boeien van ZZP professionals om vervolgens in samenwerking met de Account Adviseurs onze opdrachtgevers blij te maken met een juiste match. Het vinden van die juiste match geeft jou iedere dag een boost!

Vestiging Rijswijk
Je gaat aan de slag op ons hoofdkantoor in Rijswijk. De week begint met het weekend bespreken onder het genot van een kopje koffie of thee met je collega’s. Pak ook wat fruit voor wat extra vitamientjes. Het team bestaat uit leuke, ambitieuze en gedreven collega’s die samen hetzelfde doel hebben als jij: de juiste match vinden! Samen lukt het! Na een succesvolle week schuif je gezellig aan bij de vrijdagmiddelborrel. De vestiging is makkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Jij krijgt een fulltime salaris tussen de € 2.500,- tot € 3.250,- mét daarbij een bonusregeling;
 • Een contract voor bepaalde tijd, met uitzicht op een vast contract;• Een flexibele verlofregeling. Bij de Aethon Groep willen we dat jij je werk en privé optimaal in balans kunt houden;
 •  Twee coachsessies bij onze in-company coach, zodat jij je verder kunt ontwikkelen;
 •  Sportieve korting op je sportschool abonnement. Via onze bedrijfsfitnessregeling dragen wij bij aan jouw fitte en vitale carrière;
 •  De gezelligste bedrijfsuitjes en feestjes. De herinnering blijft;
 • Je gaat onderdeel uitmaken van een snelgroeiende organisatie. Op basis van performance, ondernemerschap en resultaten krijg je veel kansen om je te ontwikkelen en door te groeien.

Wat verwachten we van jou?

 • Jij beschikt over HBOwerk- en denkniveau;
 • Jij bent commercieel ingesteld;
 • Jij kan niet wachten om meer kennis en ervaring op te doen in de zorgsector;
 • ‘Opgeven’ komt niet voor in jouw woordenboek;
 • Jij bent energiek en gemotiveerd en brengt dit over naar jouw collega’s en kandidaten;
 • Jij staat te springen om de speciale Aethon Groep onboarding te ervaren.

Over Samen Professionals

Met drie sterke merken (Aethon, Samen Professionals en SVOZ) zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties en de kinderopvang. We creëren duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar je écht het verschil kunt maken. Dit doen we onder andere door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct – met de juiste kennis – aan de slag kunnen.
Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten.

Zo verzekeren we opdrachtgevers van continuïteit en flexibiliteit in hun organisatie, begeleiden we talenten bij de start van hun carrière en helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Dat is de win-win-win waar wij voor gaan.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!