Parttime MBO Verpleegkundige

Ouderenzorg
Utrecht
2800
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Jij wilt graag aan de slag gaan als parttime MBO Verpleegkundige bij Samen Professionals in omgeving Utrecht en garantie op vast werk. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontplooien binnen verschillende doelgroepen. Ook kun je de voorkeur voor het aantal FTE aangeven en heb je de mogelijkheid om diverse cursussen/trainingen te volgen.

Wat hebben we jou te bieden?

Samen in de Zorg is hét detacheringsbureau gespecialiseerd in het bemiddelen van MBO Verpleegkundigen in de zorg. Hierbij vormen jouw wensen en persoonlijke voorkeuren het uitgangspunt voor onze dienstverlening. Daarom hebben we een uitgebreid gesprek met een recruiter om te achterhalen wat jouw wensen en behoeften zijn, zodat wij een vertaling kunnen maken naar de best passende banen in de zorg. Wij werken in een landelijk netwerk van zorginstellingen, waardoor jij altijd een ruime keuze in passende en interessante functies krijgt

Daarnaast bieden wij jou:

  • Een persoonlijke adviseur die jou ondersteunt tijdens sollicitatiegesprekken en jou begeleidt tijdens de uitvoering op de werkplek
  • Een opleidingscoördinator die jou persoonlijk begeleidt en ondersteunt in jouw persoonlijke ontwikkeling als zorgprofessional
  • Een goede pensioensregeling (bij StiPP)
  • Een goede reiskostenvergoeding volgens de CAO van de VV&T
  • Een salaris volgens functieschaal 45 van de CAO VV&T

Zo, nu ben jij nog maar één muisklik verwijderd van jouw droombaan als MBO Verpleegkundige!

Wat verwachten we van jou?

Als parttime MBO Verpleegkundige in de VV&T is je dat op het lijf geschreven. Jij voelt cliënten in de ouderenzorg namelijk perfect aan en je weet samen met collega’s hoe je deze cliënten goed kunt begeleiden en verplegen. Je weet je hoofd koel te houden in onverwachtse situaties en kan rustig handelen in uiteenlopende situaties, daarnaast ben je toegankelijk voor zowel cliënten als familieleden en kunt hierin snel het vertrouwen winnen. Jij denkt altijd in mogelijkheden en niet in problemen. Dat ben jij!

Verder:

  • Ben je in het bezit van een afgerond MBO Verpleegkunde diploma
  • Beschikbaar voor minimaal 20 uur
  • Bevoegd en bekwaam om verpleegtechnische handelingen uit te voeren
  • In staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken
  • In het bezit van een rijbewijs B

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

#LI-JM1

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!