Verpleegkundige intramuraal, parttime

Ouderenzorg
Kerkdriel
3400
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij op zoek naar een nieuwe (parttime) uitdaging in de ouderenzorg? Vind jij de somatiek of PG afdeling interessant en wil jij in omgeving Kerkdriel werken?

Je gaat als verpleegkundige aan de slag voor minimaal 20 uur, het aantal uren is bespreekbaar. Samen met je collega’s draag je bij aan een mooie oude dag van de bewoners, met de best mogelijke zorg. Je kan groeien in jouw vak, maar ook als mens. Dat maakt het werk leuker én beter. Als verpleegkundige ben je onmisbaar in de zorg. Jij verleent en coördineert de nodige zorg en begeleiding aan cliënten. Dat doe je door het verrichten van verpleegkundige en verpleegtechnische handelingen.

Door onze specialisme binnen de VVT hebben wij contacten met veel zorginstellingen en welzijnsorganisaties. Hierdoor hebben wij toegang tot de leukste functies met de meeste uitdaging. Samen kijken wij naar wat het beste bij jou past!

Wat hebben we jou te bieden?

 • Een contract met vaste uren vanaf 20 uur per week, meer mag natuurlijk ook
 • Een salaris volgens de CAO VVT FWG 40 of 45 afhankelijk van je ervaring
 • Reiskostenvergoeding (0,19 per km) of volledige OV vergoeding
 • Pensioenopbouw vanaf dag 1
 • Persoonlijke begeleiding tijdens je gehele carrière bij ons
 • Een gesprek over jouw wensen en behoeftes

Wat verwachten we van jou?

 • Je bent in bezit van een diploma verpleegkundige niveau 4
 • Je bent minimaal 20 uur per week beschikbaar
 • Jij hebt affiniteit met de ouderenzorg
 • VOG of bereidheid deze aan te vragen
 • Je woont in de omgeving van Kerkdriel

Over Samen Professionals

De Aethon groep focust zich op de sectoren zorg, (semi-)overheid, woningcorporaties, het onderwijs en de kinderopvang.

Aethon zendt studerende talenten uit aan opdrachtgevers op flexibele basis. Zo worden de studenten voorbereid op de praktijk en creëren we een meer duurzame arbeidsmarkt. Samen Professionals detacheert starters en professionals om ze te voorzien van verschillende, uitdagende opdrachten. De opdrachten zijn van een wat langere duur, het is dan ook belangrijk dat de professional zich thuis voelt bij zijn/haar werkplek. Daarnaast is SVOZ er voor eventuele trainingen en opleidingen binnen de zorg.

Op deze manier begeleiden we talenten bij de start van hun carrière en, kunnen professionals zich verder ontwikkelen en krijgen de opdrachtgevers vernieuwing en flexibiliteit binnen hun organisatie.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!