ZZP Verzorgende IG Flexpool Parttime

Ouderenzorg
Amsterdam
4500
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Wil jij als zelfstandige Verzorgende IG geroosterd worden op losse diensten en volledig in controle zijn over je agenda? Wil je werken bij een dynamische zorginstelling waar je continu wordt uitgedaagd en waar geen dag hetzelfde is? Klik dan snel op de solliciteer knop want wij hebben de beste opdracht voor jou! Herken jij je in deze eigenschappen? Ik ben flexibel en beschikbaar, werk graag op diensten basis, heb een rijbewijs en eigen vervoer, ben woonachtig rondom Amsterdam en wordt blij van een mooi tarief voor al je inzet? Kijk niet verder en solliciteer op deze opdracht!

Voor meerdere opdrachtgevers in de regio rondom Amsterdam zijn wij op zoek naar energieke, enthousiaste en flexibel in te zetten Verzorgende IG’ers die aandacht voor de cliënt een warm hart toedragen en flexibel op meerdere locaties in te zetten zijn. De werkzaamheden zullen bestaan uit; het verzorgen van cliënten, het verstrekken van medicatie, het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen, het observeren en signaleren, het rapporteren en het borgen van protocollen. Ook spreek je tijdens de dienst met je collega’s de taken door. Je wordt in gezet op diensten op verschillende afdelingen binnen een zorginstelling. Dit is voor je persoonlijke ontwikkeling als VIG heel interessant, je ontmoet dagelijks nieuwe collega’s, familie van cliënten en de cliënten zelf en leert hierdoor iedere dag weer een beetje bij. Je bent een echte doener en vanuit je ervaring voel je je snel thuis op een afdeling en kan je direct aan de slag in de zorg.

Als ZZP Verzorgende IG Flexpool kom je op verschillende afdelingen te werken en doe je op die manier veel kennis op. Wij onderhouden intensief contact met elkaar en roosteren jou, in overleg met jou, op verschillende diensten. We bespreken de diensten met elkaar en plannen jou op de meest uiteenlopende afdelingen. Wij vragen niets voor onze dienstverlening, we brengen geen administratiekosten in rekening. Alleen vragen we van jou jouw inzet en warmte voor de cliënten! We kijken in onze pool met diensten naar de diensten die passen bij jouw specifieke vaardigheden: thuiszorg, Somatiek, PG. Hierin is alles mogelijk! Tijdens een uitgebreid intakegesprek leren wij elkaar beter kennen. Op basis van jouw wensen en beschikbaarheid zorgdragen wij voor jouw planningen, hoe fijn is dat!

Voor onze opdrachtgevers in de regio rondom Amsterdam zijn wij op zoek naar top Verzorgende IG ZZP voor onze Flexpool die blij worden van regie op de planning, vrijheid in de agenda maar wel de mooiste zorg kunnen bieden. Methodisch werken is cruciaal maar minstens zo belangrijk is de aandacht voor de cliënt. Voor je team ben je er, dit betekent een luisterend oor, coachend en geduldig. Bij Samen Professionals vinden wij het belangrijk dat je jezelf kunt zijn. Herken jij je in bovenstaande en kun je niet wachten je aan te sluiten bij Samen Professionals? Dan maken wij graag een afspraak en bespreken wij de voordelen van onze ZZP Verzorgende IG Flexpool.

Wat hebben we jou te bieden?

Bij Samen Professionals zit je als Flex ZZP Verzorgende IG bij het juiste adres! Wij zorgen dat je goed zit: een vast gezicht, snel aan het werk, vrijheid en blijheid voor wat betreft je rooster. Met meer dan 12 jaar aan expertise is Samen Professionals hét bureau voor ZZP’ers, voor periodieke opdrachten dan wel voor de Flexpool. Of je nou veel of weinig ervaring hebt, veel uren of tijdelijk in mindere mate beschikbaar bent bij ons zit je goed! Naast de vele keuzemogelijkheden in diensten en opdrachten bieden wij jou:

  • Tijdelijke inzet middels diensten in onze Flexpool;
  • Een all-in ZZP tarief, zonder bemiddelingskosten/administratiekosten;
  • Vrijheid in je rooster (tijdelijk werk);
  • Reiskostenvergoeding (€0,19 per kilometer);
  • Ontzorgen door het uitbesteden van facturatie.

Wil je ook graag onderdeel worden van Samen Professionals en onze Flexpool? Wij nemen binnen 48 uur contact met je op!

Wil je meer weten over ons en deze samenwerking of wil je je interesse uitspreken over deze opdracht? Wacht niet te lang en reageer.
Bel of app dan met mij (Saskia Louwe) op 06-11244052 of mail naar saskia.louwe@samenprofessionals.nl.

Wat verwachten we van jou?

Jij maakt als VIG iedere dag het verschil! Als zelfstandige Verzorgende IG weet jij als geen ander hoe je het beste de hoogste mogelijke zorg kunt bieden aan de cliënten. Ook hoe je jouw diensten het beste kunt inzetten in de ondersteuning binnen een instelling, zowel intra- als extramuraal. Je observeert en monitort en trekt aan de bel waar nodig en bent proactief. Je bent een warm mens en weet op de juiste manier benadering te maken naar familieleden en mantelzorgers van de cliënten. Je werkt diskreet en biedt een luisterend oor wanneer bewoners en collega’s hier behoefte aan hebben. Uiteraard beschik je ook over de volgende vaardigheden:

  • Een Verzorgende IG diploma;
  • Passie voor de algehele ouderenzorg;
  • Je bent mobiel en in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer;
  • Minimaal inzetbaar voor 8 uur in de week (Parttime of Fulltime).

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!