Geriatrisch begeleider

Gehandicaptenzorg
Den Bosch
2600
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Jij heb een goede dosis humor, denkt in mogelijkheden en jij bent duidelijk in je communicatie. Herken jij jezelf hierin? Dan is dit misschien wel de woning voor jou!

Jij gaat als geriatrisch begeleider werken op een woning met ouder wordende gezellige Brabanders, verdeeld over vier woningen op twee woonlagen. De gemiddelde leeftijd van de cliënten is 65 jaar en ze houden allemaal van een gezellig praatje. Deze gezelligheid met humor is een zeer belangrijk onderdeel in de begeleiding!

Op de begane grond wonen ouder wordende cliënten met een licht tot matig verstandelijke beperking en bijkomende problematieken zoals epilepsie, dementie en autisme. Enkele van hen hebben fysieke verzorging nodig, verpleegtechnische handelingen zijn minimaal. Op de eerste verdieping wonen cliënten met een licht tot matig verstandelijke beperking. Hier ligt het accent vooral in de begeleidende sfeer. Overdag gaan de meeste cliënten naar dagbesteding en is er een klein groepje dat thuis blijft. Zij kunnen zichzelf vermaken met tv kijken, handwerken of andere activiteiten.

Je zal starten op de begane grond maar uiteindelijk ook op de eerste verdieping gaan werken. Dit zorgt ervoor dat jij veel afwisseling hebt in jouw werkzaamheden!

Wat hebben we jou te bieden?

 • Een salaris volgens de CAO GHZ (min. €2110,00 – max. €3298,00 bruto per maand) afhankelijk van opleiding en werkervaring;
 • Een goede reiskostenvergoeding van 0,19 cent per kilometer;
 • Een dertiende maand en 8% vakantiegeld;
 • De mogelijkheid om parttime of fulltime te werken;
 • Pensioenopbouw vanaf je eerste werkdag;
 • Een persoonlijk opleidingsbudget per jaar om jezelf door te kunnen ontwikkelen;
 • Een tijdelijk dienstverband met de mogelijkheid tot een vast contract;
 • Een uitgebreid kennismakingsgesprek om jouw wensen en ambities te bespreken!

Wat verwachten we van jou?

 • Je hebt een zorg gerelateerd diploma op minimaal mbo-niveau 3;
 • Je hebt ervaring in het begeleiden en verzorgen van ouder wordende cliënten in de gehandicaptenzorg of ouderenzorg;
 • Je bent enthousiast, houdt van creatief ondernemen en hebt een sterk ontwikkeld empathisch en verbindend vermogen;
 • Jij bent minimaal 24 uur per week beschikbaar;
 • Jij bent woonachtig in de regio van Den Bosch of je bent bereid deze kant op te reizen;
 • Je durft uitdagingen aan te gaan en bent niet snel uit het veld geslagen!

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekken en verbinden wij vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, (semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt. Zo dragen we bij aan de continuïteit en flexibiliteit van onze opdrachtgevers én helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Dat is de win-win waar wij voor gaan.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!