MBO Verpleegkundige revalidatie, parttime

Ouderenzorg
Bladel
3362
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij MBO verpleegkundige en opzoek naar een (parttime) nieuwe uitdaging in omgeving Bladel? Met een frisse blik werk je samen met je cliënten intensief aan hun herstel. Je gaat werken bij een zorginstelling op de revalidatieafdeling. Als verpleegkundige verleen en coördineer je de nodige zorg en begeleiding aan cliënten. Dat doe je door het verrichten van verpleegkundige en verpleegtechnische handelingen. Naast lichamelijk onderzoek, is ook het geven van voorlichting en instructies in je functieomschrijving opgenomen. Als MBO verpleegkundige ga je voor minimaal 16 uur aan de slag. Je bent er voor de bewoners en tegelijkertijd stimuleer je hun zelfredzaamheid. Daarnaast laat je je zorghart spreken door je benadering aan te passen aan de bewoner.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Vaste uren (in overleg)
 • Salaris volgens de CAO VVT, ORT en jaarbonus
 • Reiskostenvergoeding (0,19 per km) of volledige OV vergoeding
 • Opleidingsbudget voor trainingen en cursussen
 • Pensioenopbouw
 • Een tijdelijk dienstverband met oog op onbepaalde tijd
 • Persoonlijke begeleiding tijdens je gehele carrière bij ons

Wat verwachten we van jou?

 • Je bent in bezit van een diploma MBO verpleegkundige
 • Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar
 • Je hebt passie voor de zorg
 • VOG of bereidheid deze aan te vragen
 • Je bent woonachtig in de omgeving Bladel

Over Samen Professionals

De Aethon groep focust zich op de sectoren zorg, (semi-)overheid, woningcorporaties, het onderwijs en de kinderopvang.
Aethon zendt studerende talenten uit aan opdrachtgevers op flexibele basis. Zo worden de studenten voorbereid op de praktijk en creëren we een meer duurzame arbeidsmarkt. Samen Professionals detacheert starters en professionals om ze te voorzien van verschillende, uitdagende opdrachten. De opdrachten zijn van een wat langere duur, het is dan ook belangrijk dat de professional zich thuis voelt bij zijn/haar werkplek. Daarnaast is SVOZ er voor eventuele trainingen en opleidingen binnen de zorg.

Op deze manier begeleiden we talenten bij de start van hun carrière en, kunnen professionals zich verder ontwikkelen en krijgen de opdrachtgevers vernieuwing en flexibiliteit binnen hun organisatie.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!