Detacheren in de ouderenzorg

Ouderenzorg
Amsterdam
2800
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de ouderenzorg? Als bijvoorbeeld verpleegkundige of verzorgende IG maar weet je nog niet waar je wilt werken?

In ouderenzorg kan je in diverse rollen aan de slag en werken op verschillende locaties. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag op een PG afdeling, maar ook kun je kiezen voor de thuiszorg of een revalidatieafdeling.
Daarom is het vaak lastig om te bepalen bij welke cliënten jij het beste tot jouw recht komt. Wij gaan jou hierbij helpen. Via ons krijg je de kans om in verschillende keukens te kijken.
Indien jij jouw cv naar ons opstuurt, met uiteraard een relevante zorgopleiding, zullen wij verder met jou ingaan op de inhoud van functies en werkplekken van Amsterdam tot Den Helder.

Dus één vaste werkgever, maar werkzaam bij meerdere werklocaties totdat jij jouw droombaan hebt gevonden. Hoe leuk is dat?!

Wat hebben we jou te bieden?

Door onze specialisme in de Zorg- en Welzijnssector hebben wij contacten met veel zorginstellingen en welzijnsorganisaties in jouw regio. Hierdoor hebben wij toegang tot de leukste functies met de meeste uitdaging.

Wat kun je verder van ons verwachten?

 • Een uitgebreid intakegesprek om jouw wensen en ambities te bespreken
 • Persoonlijke begeleiding in de vervolg stappen van jouw carrière
 • Sollicitatiebegeleiding
 • Een tijdelijk contract of een jaarcontract (in eerste instantie) wat omgezet kan worden naar een vast dienstverband
 • Een marktconform salaris volgens de CAO VVT
 • ORT en reiskostenvergoeding
 • Trainingen en Cursussen

Wat verwachten we van jou?

 • Jij hebt een zorg gerelateerd diploma, bijvoorbeeld VIG of verpleegkunde;
 • Jij bent minimaal 20 uur per week beschikbaar, parttime en fulltime is mogelijk;
 • Jij wilt werken in de ouderenzorg en woont in Noord Holland;
 • Jij bent bij voorkeur in het bezit van eigen vervoer;
 • Jij bent enthousiast en leergierig!

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!