Verpleegkundige Parttime

Ouderenzorg
Den Haag
3500
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Werken bij Samen Professionals?

Het verlenen van basiszorg, het uitdelen van medicatie, het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen, het opstellen van een zorgplan en dit naleven, het bijhouden en rapporteren van veranderingen in de gezondheid en het onderhouden van contacten met de bewoners en hun familieleden is voor jou bekend terrein. Jij vindt het heerlijk om op verantwoorde wijze bezig te zijn met de bewoners en alles wat erbij komt kijken. Inlevingsvermogen, deskundigheid en warmte zijn kenmerken waar jij jezelf in herkent, omdat de bewoners leunen op jou. Bovendien leunen niet alleen de bewoners op je maar ook je collega’s. Je zult komen te werken op een afdeling met zorgverleners die verschillende achtergronden hebben.

Het fijne van werken met ons is dat wij rekening houden met jouw wensen en behoeften. Een kleinschalige instelling of heb jij energie genoeg om in een grootschalige setting te werken? Mocht je ook een voorkeur hebben voor de doelgroepen geef dat gerust aan. Heb jij graag de regie over je rooster? Ook dat is bespreekbaar. Jij geeft ons aan voor welke diensten en voor hoeveel uur per week jij beschikbaar bent en wij zorgen ervoor dat de opdracht past op jouw wensen.

Wij kennen de zorg als geen ander! We zijn erg benieuwd naar jouw ambities en passies, zodat we jou kunnen voorstellen als de perfecte kandidaat voor een functie. Tijdens je dienstverband wordt je begeleidt en ondersteunt in jouw ontwikkeling als zorgprofessional door onze opleidingscoördinator. Het maximale wordt zo uit jouw carrière gehaald.

Wat hebben we jou te bieden?

• Een opleidingscoördinator die bijdraagt aan jouw persoonlijke ontwikkeling door persoonlijke begeleiding en ondersteuning;
• Een tijdelijk dienstverband met zicht op een contract voor onbepaalde tijd;
• Salaris volgens de CAO VVT en jaarbonus;
• Volledige reiskostenvergoeding (0,19 per km) of volledige OV vergoeding;
• Een opleidingsbudget, waardoor je verschillende trainingen en cursussen kan volgen.

Wat verwachten we van jou?

• Je bent in het bezit van een Verpleegkunde MBO niveau 4 diploma of Verpleegkundige HBO diploma;
• Je woont in Den Haag of omstreeks;
• Je bent voor minimaal 24 uur per week beschikbaar (parttime).

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!