ZZP Verpleegkundige Parttime

Ouderenzorg
Arnhem
7000
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Vind jij het als zzp Verpleegkundige fijn om verzekerd te zijn van een vaste opdracht bij een opdrachtgever waarbij de mens centraal staat? Past dit helemaal jou en voldoe jij aan de volgende voorwaarden: ik wil flexibel ingezet worden, ben woonachtig in de regio Arnhem of Utrecht en wil een nieuw avontuur aangaan voor een tarief van €7000? Dan hoef jij niet verder te zoeken, want wij hebben de perfecte baan voor jou!

Voor één van onze opdrachtgevers in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar vakkundige Verpleegkundigen die beschikken over overtuigingskracht en coachende capaciteiten. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit; het verlenen en coördineren van verpleegkundige zorg, het voeren van opnamegesprekken, optreden als aanspreekpunt, het ondersteunen van het zorgteam bij het uitvoeren van complexe verpleegtechnische handelingen en het naleven van protocollen. Voor een periode van minimaal een aantal maanden wordt je een belangrijke spil in het team waarin je komt te werken. De bewoners en jouw collega’s kunnen op jou bouwen vanwege jouw proactieve houding en de positieve impact die jij hebt op anderen!

Als zzp Verpleegkundige kom je op veel verschillende plekken en doe je verschillende soorten werkervaring op. Samen met jou gaan wij in gesprek over het soort opdracht wat het beste bij jouw persoonlijkheid past. Werk jij het liefst op een PG afdeling? Of kom jij het beste tot je recht op een somatische afdeling? Alles is bespreekbaar! Er zijn meerdere werklocaties en afdelingen zoals de thuiszorg, revalidatie of flexpool waar jij jouw expertise als Verpleegkundige in kunt zetten. Tijdens een persoonlijke kennismakingsgesprek gaan wij graag met jou in gesprek over jouw specialismen binnen de zorg. Op basis van jouw wensen zorgen wij voor de perfecte match tussen jou en de opdrachtgever.

De organisatie waar je komt te werken beschikt over meerdere zorglocaties in de regio’s; Ede, Wageningen, Doorwerth en Oosterbeek. Zij streven naar een veilige plek waar je jezelf mag zijn en waar je je thuis voelt, voor zowel de bewoners als de medewerkers. Dit waarborgen zij door te werken volgens de Planetree visie. Door deze mensgerichte visie in de praktijk toe te passen, wordt de mens in alles wat zij doen centraal gesteld en vinden medewerkers het een fijne omgeving om in te werken.

Wat hebben we jou te bieden?

Bij Samen Professionals zorgen wij ervoor dat jij als zzp’er goed zit! Met meer dan 12 jaar aan expertise is Samen Professionals hét bemiddelingsbureau voor zzp’ers. Wij adviseren én begeleiden jou van begin tot eind gedurende jouw opdracht bij ons, ook als je – nee, juíst wanneer je – net gestart bent als zzp Verpleegkundige! Naast persoonlijke begeleiding van een vaste Recruiter en Adviseur, bieden wij jou:

 • Tijdelijk werk door middel van een vaste opdracht voor minimaal 3 maanden (parttime met kans op verlenging)
 • Een all-in zzp tarief van €7000 zonder bemiddelingskosten
 • Een vast aantal uren per week voor 24 – 32 uur (of losse diensten indien gewenst)
 • Een uitdagende opdracht binnen de zorg afgestemd op jouw wensen
 • Een all-in zzp tarief zonder bemiddelingskosten
 • Een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer
 • Afhankelijk van het type opdracht, de mogelijkheid om jouw facturaties door Samen Professionals te laten verzorgen

Heeft deze vacature jouw interesse gewekt? Reageer dan direct! Wij nemen binnen 48 uur contact met je op!

Heb je nog vragen of wil je meer informatie?
Bel of app dan met Deniece Reid op 06-11453565 of mail naar deniece.reid@samenprofessionals.nl

Wat verwachten we van jou?

Jij bent de onderscheidende factor binnen een team! Als zzp Verpleegkundige weet jij goed in te schatten welke ondersteuning jij het beste kunt bieden binnen een zorginstelling, zowel intra- als extramuraal. Je stelt prioriteiten en beschikt over empathisch vermogen. Je bent initiatiefrijk en vindt het leuk om jouw ideeën in de praktijk uit te voeren. Je viert successen met jouw collega’s en bent een bron van inspiratie voor anderen. Daarnaast beschik jij over:

 • Een MBO Verpleegkundige diploma
 • Een geldige BIG-registratie
 • Affiniteit met de ouderenzorg, thuiszorg en/of revalidatie
 • Een eigen auto of fiets
 • Voldoende ruimte in jouw agenda vanaf juli/augustus 2022

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!