Zorgregisseur – PG – Parttime

Ouderenzorg
Rotterdam
3400
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij een gedreven verpleegkundige met kwaliteiten om op een coachende manier leiding te geven? Wil jij samen met een team gedreven zorgprofessionals de kwaliteit van een kleinschalige woonzorggroep naar een hoger niveau tillen?
Als zorgregisseur binnen de organisatie in Rotterdam ben je leidinggevende van een verzorgingswoonzorggroep. Je bewaakt de kwaliteit van zorgverlening en je geeft leiding vanuit de zorgvisie. In jouw rol als zorgregisseur werk je mee als verpleegkundige en zet je je in voor een optimale kwaliteit van leven van de cliënten. Je brengt hun behoeften in kaart en stemt deze af op de geldende normen. Als aanspreekpunt voor de cliënt en zijn naaste(n) ben je beschikbaar en zorg je ervoor dat zij zich voldoende betrokken voelen bij de zorg.

Je bent niet alleen het aanspreekpunt voor de cliënten, maar ook voor jouw collega’s. Jouw collega’s zien jou als een gedreven leidinggevende en coach. Je komt te werken met een specifieke doelgroep: cliënten die PG-intensieve zorg en meerzorg nodig hebben. Dit gaat vaak gepaard met onbegrepen gedrag, heel uitdagend dus.

Wat hebben we jou te bieden?

  • Een uitgebreid gesprek met een Recruiter om te achterhalen wat jouw wensen en behoeften zijn, zodat wij een vertaling kunnen maken naar de best passende banen in de zorg;
  • Een leaseauto (VW Up!) inclusief tankpas. Hier betaal je ongeveer 140 – 160 euro per maand voor;
  • Een Salaris volgens salarisschaal 50 CAO VVT;
  • Een opleidingsbudget ontvangen, waardoor je de mogelijkheid hebt om jezelf te ontwikkelen door middel van opleidingen en cursussen;
  • Een tijdelijk dienstverband met zicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Wat verwachten we van jou?

  • Je bent in bezit van een MBO-4 diploma verpleegkundige en bent BIG geregistreerd;
  • Je bent flexibel en bereid wanneer nodig in de weekenden en avonden te werken;
  • Je hebt leidinggevende ervaring, je kan mensen coachen en motiveren;
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep PG;
  • Je bent parttime beschikbaar voor 32 uur.

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!