Verzorgende IG Parttime

Ouderenzorg
Den Haag
2900
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Hey verzorgende IG’er! Wil jij ouderen graag een glimlach op hun gezicht bezorgen? Werk jij vanuit je hart en heb jij passie voor de ouderenzorg? Wil je binnen een organisatie werken waar ruimte voor ontwikkeling en eigen inbreng centraal staat? Lees dan gauw verder!

Wij hechten zowel heel veel waarde aan cliënten als onze teamgenoten. Jij bent onmisbaar en zo van toegevoegde waarde en daar zijn we ons erg bewust van. In je functie als verzorgende IG’er ondersteun je cliënten lichamelijk en emotioneel. Naast handelingen gericht op persoonlijke hygiëne, zal jij je ook bezighouden met het onderhouden van contacten met familie, kennissen van de cliënt en andere disciplines. Je neemt vaak een emotioneel, ondersteunende en sociale rol op. Je signaleert hoe de cliënt zich voelt door bijvoorbeeld een praatje te maken. Het bieden van een luisterend oor en oprecht geïnteresseerd zijn, vinden wij ook echt van groot belang.

Heeft dit je interesse opgewekt en/of ben je enthousiast geworden over deze functie? Aarzel dan niet om te solliciteren! Dan zal ik binnen enkele werkdagen contact met je opnemen en kunnen we met elkaar kennismaken.
Heb je nog eventuele vragen of onduidelijkheden, dan kan je mij natuurlijk altijd benaderen. Je kan mij bereiken op het volgende nummer: 0611025771

Wat hebben we jou te bieden?

• Tijdelijk dienstverband met vaste uren (aantal uren in overleg, parttime/fulltime) voor bepaalde tijd met zicht op contract voor onbepaalde tijd;
• Een uitgebreid gesprek met een begeleider om jouw wensen en ambities te bespreken;
• Persoonlijke begeleiding in de vervolgstappen van jouw carrière;
• Salaris volgens de CAO VVT, ORT en jaarbonus;
• Volledige reiskostenvergoeding (0,19 per km) of volledige OV vergoeding;
• Ontzettend veel mogelijkheden, waaronder jezelf ontwikkelen door middel van opleidingen/cursussen;
• Pensioensopbouw vanaf dag 1 dat je bij ons in dienst bent.

Wat verwachten we van jou?

• Je bent in het bezit van een Verzorgende IG diploma;
• Je woont in Den Haag of omstreeks;
• Je bent voor minimaal 24 uur per week beschikbaar.

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!