Verzorgende IG kleinschalig wonen ZZP parttime

Ouderenzorg
Alphen aan den Rijn
5600
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

ZZP’ers die werken als Verzorgende IG’ers opgelet! Voor deze parttime opdracht in de regio Alphen aan den Rijn wordt een flexibele Verzorgende IG’er gezocht. Kun jij niet wachten om jouw skills in te zetten voor de ouderenzorg? Deins jij er niet voor terug als je werk veel uitdaging biedt? Dan wil jij meer weten over deze functie. Lees je mee?

Als verzorgende IG’er ben jij onmisbaar in de zorg. Jij zorgt voor de bewoners door ADL-taken uit te voeren, medicatie toe te dienen en diverse verpleegtechnische handelingen uit te voeren. Het verpleeghuis waar jij deze opdracht zal uitvoeren is kleinschalig en heeft bewoners met een bijzondere achtergrond. Deze bewoners hebben namelijk te maken met zowel lichamelijke als geestelijke klachten. Zij hebben dan ook een Verzorgende IG’er nodig die sterk in zijn of haar schoenen staat en deze bewoners met aandacht de zorg biedt die zij verdienen. Daarnaast denk jij in mogelijkheden en kunnen je collega’s op je bouwen. De bewoners kunnen niet wachten om je zorg te mogen ontvangen en jij kunt niet wachten om deze met liefde te geven.

De organisatie waar jij gaat komen te werken is betrokken bij haar bewoners. De kwaliteit van zorg die zij bieden is van hoogwaardig niveau en is erop gericht om de bewoners een fijn en warm gevoel te geven. De locatie van het verpleeghuis is netjes en modern ingericht waardoor jij het gevoel krijgt dat jij teruggaat in de tijd terwijl de hedendaagse gemakken niet verdwijnen. Kortom: een mooie organisatie met de intentie om haar bewoners en zorgmedewerkers een prettig gevoel te geven.

Wij begrijpen maar al te goed dat er veel op je afkomt als ondernemer in de zorg. Het is dan ook fijn om een bemiddelaar in te schakelen die jou helpt aan de beste periodieke opdrachten. Het is onze missie om jou zo goed mogelijk bij te staan in jouw carrière als ondernemer. Op persoonlijke en empathische wijze gaan wij samen met jou op zoek naar opdrachten die het best bij je passen. Het fijne hieraan is dat jij je vrijheid behoudt als ondernemer omdat je zelf bepaalt welke opdracht je uitvoert, maar toch de zekerheid hebt van een vast inkomen uit je onderneming door onze langdurige opdrachten.

Heb jij vragen over de opdracht of je ondernemerschap? Wij staan altijd voor je klaar. Heb je liever contact via de telefoon of via whatsapp? Of zou je het fijn vinden als een van ons langskomt op de werkvloer of zou je juist een lekker bakje koffie of thee van ons lusten? Wij denken in mogelijkheden en steunen jou daar waar wij kunnen.

Zie jij jezelf deze opdracht uitvoeren? Solliciteer dan gauw en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

Wat hebben we jou te bieden?

Door ons specialisme in de zorg- en welzijnssector hebben wij contacten met alle zorginstellingen en welzijnsorganisaties in jouw regio. Het is onze missie om door middel van jouw wensen en eisen een nieuwe opdracht die perfect bij jou past te realiseren.

Wij bieden jou het volgende:

  • een uitgebreid kennismakingsgesprek met recruitment consultant Hibo;
  • een langdurige opdracht op basis van een tijdelijk contract;
  • een uurtarief in overleg;
  • een aanvullend onregelmatigheidstarief;
  • reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer;
  • sollicitatiebegeleiding van een van onze ervaren accountmanagers;
  • persoonlijke begeleiding in de vervolgstappen van jouw carrière.

Wat verwachten we van jou?

Jij bent een gemotiveerde verzorgende IG’er met een warm hart voor de ouderenzorg. Empathie, integriteit en professionaliteit zit in je DNA. Door de zorg die jij verleent in combinatie met jouw fijne communicatieve vaardigheden zal elke bewoner zich thuis en gehoord voelen. Bovendien is het jouw doel om elke dag zorg van goede kwaliteit te leveren waarbij je ook niet het zorgplan uit het oog verliest. Je kunt onder druk werken, maar jij houdt in elke situatie je hoofd koel en kan lekker zelfstandig aan de slag.

Verder beschik je over:

een mbo-diploma verzorgende IG niveau 3;
eigen vervoer;
een flexibele agenda met genoeg ruimte voor een mooie opdracht.

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!