ZZP Psycholoog Parttime

Ouderenzorg
Rotterdam
14400
WO
solliciteer nu

Over deze functie

Attentie GZ-psychologen die op zelfstandige basis werken! Ben jij op zoek naar een tijdelijke parttime opdracht waarin jouw kwaliteiten als GZ-psycholoog gewaardeerd worden? Zoek je afwisseling in het werk waar tegelijkertijd ook de stabiliteit wordt gewaarborgd? Dan wil jij verder lezen. Wij hebben interessante opdrachten voor jou beschikbaar in de regio Rotterdam – Rijnmond.

De GZ-psycholoog waar wij naar op zoek zijn houdt zich bezig met de gezondheidszorg van ouderen. Als GZ-psycholoog zorg jij ervoor dat de cliënten de juiste zorg krijgen. Dit doe je door het leiden van gedragsvisites, psychologische diagnostiek en het interpreteren hiervan, observaties, indicatiestellingen en het opstellen van behandelplannen. Daarnaast neem je actief deel aan de multidisciplinaire overleggen waarbij je de andere zorgverleners adviseert vanuit jouw deskundigheid. Met jouw kennis en kunde blijft de zorg van kwalitatief hoogwaardig niveau, omdat jij je bezighoudt met deskundigheidsbevordering en jij je collega’s de nodige kennis kan bijbrengen.

Als GZ-psycholoog zul je te maken hebben met verschillende doelgroepen. Te denken valt aan cliënten met NAH (niet aangeboren hersenletsel) en dementie, somatische cliënten en cliënten die palliatieve zorg ontvangen. Jouw collega’s kunnen jouw expertise heel goed gebruiken, waardoor je onderdeel uitmaakt van een groter behandelteam met verscheidene achtergronden. Door deze belangrijke samenwerking zal de patiënt op elk vlak de juiste zorg ontvangen.

Als zorgondernemer komt er veel op je af. Het is dan ook fijn om een bemiddelaar in te schakelen die jou helpt aan de beste periodieke opdrachten. Het is onze missie om jou zo goed mogelijk bij te staan in jouw carrière als ondernemer. Op persoonlijke en empathische wijze gaan wij samen met jou op zoek naar opdrachten die het best bij je passen. Het fijne hieraan is dat jij je vrijheid behoudt als ondernemer omdat je zelf bepaalt welke opdracht je uitvoert, maar toch de zekerheid hebt van een vast inkomen uit je onderneming door onze langdurige opdrachten.

Heb jij vragen over de opdracht of je ondernemerschap? Wij staan altijd voor je klaar. Heb je liever contact via de telefoon of via whatsapp? Of zou je het fijn vinden als een van ons langskomt op de werkvloer of zou je juist een lekker bakje koffie of thee van ons lusten? Wij denken in mogelijkheden en steunen jou daar waar wij kunnen.

Geïnteresseerd in een van onze opdrachten? Solliciteer en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

Wat hebben we jou te bieden?

Door ons specialisme in de zorg- en welzijnssector hebben wij contacten met alle zorginstellingen en welzijnsorganisaties in jouw regio. Het is onze missie om door middel van jouw wensen en eisen een nieuwe opdracht die perfect bij jou past te realiseren.

Wij bieden jou het volgende:

  • een uitgebreid kennismakingsgesprek met recruitment consultant Hibo;
  • vast werk op basis van een (tijdelijke) opdracht;
  • een uurtarief in overleg;
  • een aanvullend onregelmatigheidstarief;
  • reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer;
  • sollicitatiebegeleiding van een van onze ervaren account adviseurs;
  • persoonlijke begeleiding in de vervolgstappen van jouw carrière.

Wat verwachten we van jou?

De ouderenzorg is heel dynamisch en jij zet je expertise graag in voor deze doelgroep. Jij bent een GZ-psycholoog die oog heeft voor de zorgverlening en de cliënten. Je hebt kennis van cognitie, stemming, verwerking, gedrag, palliatieve zorg en verschillende ziektebeelden. Bovendien heb jij deze kennis paraat, heb jij kwaliteit hoog in het vaandel staan en kun jij op een begripvolle wijze cliënten bijstaan. Aangezien de collega’s dikwijls op de hoogte moeten zijn van de ontwikkelingen binnen de psychologie, is het mooi meegenomen als het jou makkelijk afgaat deze kennis over te brengen.

Verder beschik je over:

  • een wo-diploma Psychologie aangevuld met een afgeronde GZ-specialisatie;
  • eigen vervoer;
  • een flexibele agenda met genoeg ruimte voor een mooie opdracht.

Ervaring binnen de ouderenzorg is geen vereiste, maar wel enorm handig voor de uitvoering van je functie.

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!