Verpleegkundige Parttime

Ouderenzorg
Den Haag
3600
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Wij zijn op zoek naar een leergierige en gedreven verpleegkundige! Kom jij het verschil maken? Lees dan snel verder, wellicht past dit helemaal bij jou!

Heb jij passie voor de zorg en wil jij je inzetten voor een van de meest kwetsbare doelgroepen, namelijk de ouderen door hen de aandacht te geven die zij verdienen? Werk jij vanuit je hart en heb jij oprechte interesse in je medemens? Dan zijn wij, Samen Professionals, op zoek naar jou!

Als verpleegkundige ben je onmisbaar in de zorg. Jij verleent en coördineert de nodige zorg en begeleiding aan cliënten. Dat doe je door het verrichten van verpleegkundige en verpleegtechnische handelingen.

Door onze specialisme binnen de VVT hebben wij contacten met veel zorginstellingen en welzijnsorganisaties. Hierdoor hebben wij toegang tot de leukste functies met de meeste uitdaging. Samen kijken wij op persoonlijke en empathische wijze naar wat het beste bij jou past!

Klinkt dit interessant of wil je nog wat meer informatie? Bel mij gerust op +31611025771, liever appen? Dat kan natuurlijk ook!

Wat hebben we jou te bieden?

• Een opleidingscoördinator die bijdraagt aan jouw persoonlijke ontwikkeling door persoonlijke begeleiding en ondersteuning;
• Een tijdelijk dienstverband met zicht op een contract voor onbepaalde tijd;
• Salaris volgens de CAO VVT en jaarbonus;
• Volledige reiskostenvergoeding (0,19 per km) of volledige OV vergoeding;
• Een opleidingsbudget, waardoor je verschillende trainingen en cursussen kan volgen;
• Pensioensopbouw vanaf dag 1 dat je bij ons in dienst bent.

Wat verwachten we van jou?

• Je bent in het bezit van een MBO verpleegkundige of HBO verpleegkundige diploma;
• Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar (parttime of fulltime);
• Je woont in Den Haag of omstreeks;
• Je werkt vanuit je hart.

Over Samen Professionals

Met drie sterke merken zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten.

Zo verzekeren we opdrachtgevers van continuïteit en flexibiliteit in hun organisatie, begeleiden we talenten bij de start van hun carrière en helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Dat is de win-win-win waar wij voor gaan.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!