Verzorgende IG voor nachtdiensten

Ouderenzorg
Amersfoort
2500
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij een enthousiaste en hardwerkende Verzorgende IG? En vind jij het niet erg om alleen de nachten te werken? Kom dan gezellig bij ons werken! Misschien heb je nog nóóit alleen nachtdiensten gedraaid, maar lijkt dat je juist zo leuk… Solliciteer dan ook!

In het centrum van Amersfoort staat er een prachtig monumentaal pand waar ze met spoed op zoek zijn naar een gezellige Verzorgende IG, met hart voor het vak. De organisatie werkt in een klein gezellig team. Word je al enthousiast? Heb je al wat vragen die je graag wilt stellen? Neem dan gerust contact met mij (Imad) op, app of bel mij op 06-11 35 99 27.

Wat hebben we jou te bieden?

Bij ons kun je rekenen op:

  • Een salaris tussen de €2.007,97 en €2.762,34 (conform CAO VVT) excl. ORT
  • Reiskostenvergoeding (€0.19 per KM)
  • Persoonlijke begeleiding van een Recruiter
  • Een tijdelijk dienstverband met zicht op een contract voor onbepaalde tijd

Wat verwachten we van jou?

In het huis waar je komt te werken hebben ze aanleunwoningen en gesloten PG, jouw affiniteit met de doelgroep is aantoonbaar. Je bent flexibel en je schakelt makkelijk tussen cliënten. Je vindt het belangrijk om met kwetsbare, oudere mensen te werken en alles voor hen te betekenen.

  • Je bent in het bezig van een Verzorgende IG diploma
  • Je staat stevig in je schoenen en kan zelfstandig werken
  • Je bent bereid om verpleegtechnische handelingen uit te voeren
  • Je bent parttime 24-32 uur per week beschikbaar

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!