Parttime Wijkverpleegkundige

Thuiszorg
Utrecht
2820
HBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij in het bezit van een HBO-V diploma en wil jij aan de slag als wijkverpleegkundige in Utrecht, waarbij je samen met jouw team werkt aan het vergroten van de zelfredzaamheid van kwetsbare ouderen? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!

Als verpleegkundige in de wijk begeleidt en adviseer je de bewoners bij de zelfzorg en neem je taken over waartoe zij zelf niet meer in staan zijn. Daarnaast ben je hoofdverantwoordelijke voor de verpleegzorg in jouw buurt.

Wat hebben we jou te bieden?

Wij kennen de zorg als geen ander! We zijn dan ook benieuwd naar jouw drijfveren, passies en ambities, zodat we jou kunnen voorstellen als de perfecte kandidaat voor deze functie. Tijdens je dienstverband wordt je begeleidt en ondersteunt in jouw ontwikkeling als zorgprofessional door onze opleidingscoördinator. Zo halen we het maximale uit jouw carrière!

Zo kun je bij ons rekenen op:

  • Een tijdelijk dienstverband (6 maanden) met de optie tot een vast contract bij Samen Professionals
  • Een parttime of fulltime functie bij deze opdrachtgever. Het is maar net waar jouw interesses liggen
  • Een vergoeding van de reiskosten volgens de CAO GHZ en een pensioenregeling via StiPP
  • Een marktconform salaris volgens functieschaal 50 van de CAO VV&T.
Belangrijke update
We nemen de maatregelen tegen het Coronavirus enorm serieus. Onze kantoren zijn gesloten, maar onze banen gaan nooit dicht. In deze bijzondere tijden is het nog belangrijker om bij te dragen. De zorg heeft talent zoals jij namelijk keihard nodig!

Wat verwachten we van jou?

  • Jij bent in het bezit van een HBO-V diploma
  • Jij bent minimaal 24 uur per week beschikbaar
  • Jij draagt een zelfstandige werkhouding en je bent accuraat en flexibel ingesteld
  • Jij beschikt over goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!