Traineeship Woningcorporaties

Woningcorporaties
Utrecht
2868
HBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij verliefd op de vastgoedsector en ben je op zoek naar een baan waarin je op maatschappelijk vlak je steentje bij kunt dragen? Weet je eigenlijk nog niet zo goed welke kant je op wil en wat nou jouw droombaan is? Dan is het Traineeship Wonen bij Samen Professionals echt iets voor jou!

Als Young Professional Wonen werk je 32 uur bij een woningcorporatie en daarnaast volg je een intensief opleidingstraject van een jaar om jezelf te ontwikkelen tot een echte allrounder. Na de brede kennismaking met de sector wordt je verder opgeleid in de richting van verhuur, vastgoed en wonen. Waarom? Omdat er ontzettend veel te leren valt en je op deze manier van alle smaken kunt proeven. Wie weet zit er onder jouw twee linkerhanden toch een echt techneut verstopt of krijg jij juist heel veel energie van het oplossen van overlast en het verbeteren van de leefbaarheid in de wijk. Ontdek het samen met ons!

Het traineeship focust zich op de uitvoerende functies. Hierbij kun je denken aan KCC medewerker, Medewerker huurincasso, Opzichter, Technisch beheerder, Woonconsulent of Verhuurmakelaar. Heb je een ander idee? Laat het ons weten en we bespreken graag de mogelijkheden! Ben je al wat langer werkzaam binnen een woningcorporatie en twijfel je of dit traject interessant is? Laat je hier zeker niet door tegenhouden. We helpen je ook graag als je richting het seniorschap van jouw vakgebied wilt.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Een salaris van €2868 o.b.v 40 uur;
 • Vast werk met een contract voor 32 uur per week;
 • Een uitgebreid opleidingstraject van een jaar;
 • Carrière garantie, samen zoeken we naar een passende uitdaging in je werk;
 • Pensioenopbouw vanaf de eerste dag;
 • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur;
 • Reiskosten vergoeding of een leaseauto (die je ook privé mag rijden).

Wat verwachten we van jou?

Omdat het Traineeship veel verantwoordelijkheid vraagt, zoeken wij de volgende kwaliteiten in onze medewerkers:

 • Een HBO diploma richting bijv.: Vastgoed & Makelaardij, Bouwkunde, SJD of Rechten (maar we vinden werk- of stage ervaring belangrijker dan je afstudeerrichting);
 • Je hebt recente stage/werkervaring in de woningcorporatie opgedaan;
 • Woonachtig in regio Utrecht;
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar;
 • Je hebt je rijbewijs B en vindt reizen voor je werk geen probleem.

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekken en verbinden wij vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, (semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past.

Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt. Zo dragen we bij aan de continuïteit en flexibiliteit van onze opdrachtgevers én helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Dat is de win-win waar wij voor gaan.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!