Triagist Huisartsenpost

Ziekenhuizen
Rotterdam
2759
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Je gaat als Triagist parttime of fulltime aan de slag bij verschillende huisartsenposten in de regio Rotterdam. Tijdens avond, nacht en weekend ben jij als Triagist het eerste aanspreekpunt voor patiënten met een spoed hulpvraag aan de telefoon. Je kunt goed zelfstandig werken en neemt verantwoordelijkheid op de post, maar schakelt ook met collega triagisten en artsen en zorgt ervoor dat de patiënt bij spoed in juiste handen is. Jij bepaald de urgentie van de hulpvraag en plant patiënten in bij de artsen.

Bij ons heb je de mogelijkheid om als ZZP-er of in loondienst aan de slag te gaan. Kom je bij ons in dienst? Dan ben je verzekerd van een (vast)contract, een salaris tussen de €2134 en €3160 afhankelijk van jouw ervaring en de mogelijkheid van een lease auto.

Wat hebben we jou te bieden?

Wij zijn Samen Professionals! Door onze specialisme in de zorg- en welzijnssector hebben wij contacten met alle zorginstellingen en welzijnsorganisaties in jouw regio. Het is onze missie om jouw wensen en eisen voor een nieuwe baan te realiseren!

Wij bieden jou het volgende:

 • Een parttime of fulltime dienstverband;
 • Een contract bepaalde tijd, onbepaalde tijd, projectcontract of ZZP contract;
 • Een salaris tussen de €3239,- en €4391,- Exclusief ORT;
 • Een auto van de zaak of reiskosten vergoeding;
 • Een goede pensioenregeling bij Stipp Pensioen;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. trainingen en cursussen;
 • Een landelijk netwerk van huisartsenposten;
 • Loopbaan begeleiding.

Wat verwachten we van jou?

Je luistert naar patiënten en weet goed om te gaan met uiteenlopende vragen en situaties. Je kunt goed samenwerken met huisartsen, collega triagisten, chauffeurs en de baliemedewerkers. Je bent zelfstandig, positief en stressbestendig.

 • Je bent in het bezit van een Triagist diploma;
 • Je hebt werk of stage ervaring met het werken op een huisartsenpost of praktijk;
 • Minimaal 16 uur in de week flexibel inzetbaar.

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekken en verbinden wij vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, (semi-)overheid en woningcorporaties. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past.

Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt. Zo dragen we bij aan de continuïteit en flexibiliteit van onze opdrachtgevers én helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Dat is de win-win waar wij voor gaan.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!