Teamleider Flexpool – Parttime

Ouderenzorg
Rotterdam
3500
HBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij iemand die graag het voortouw neemt en met een kritische en creatieve blik net even verder durft te denken dan dat wat er al is? Ben je veelzijdig en inhoudelijk onderlegt en wil je leidinggeven aan een flexpool? Dan is dit de functie voor jou!

De teamleider voor de Flexpool in de regio Rotterdam is een verbinder tussen de flexmedewerkers en de zorgteams in de regio. Een baan met veel uitdagingen en verantwoordelijkheid, hoe waardevol is dat! Jij zorgt dat de startende flexmedewerkers zich snel op hun gemak voelen binnen de verschillende zorgteams in de regio. Tijdens de diensten ben jij aanwezig om flexmedewerkers te helpen met vragen en te coachen hoe het werk als flexer uitgevoerd kan worden, dit om continu te verbeteren en goed te plannen. Samen met de Regisseur Wonen & Zorg, zet je je in en ben je verantwoordelijk voor het behalen van maximale resultaten. Ook ben je in staat om anderen te motiveren, te coachen, te enthousiasmeren en kun je ook omgaan met conflicten en de groepsdynamiek. Je zorgt ervoor dat onze flexmedewerkers met plezier en kwaliteit in de teams kunnen werken.

Naast het begeleiden van de flexwerkers is de Teamleider Flexpool ook kritisch in het verbeteren van het werkproces te denken aan inwerkprocessen, roostering en vraagstukken vanuit andere collega’s. Je signaleert en rapporteert knelpunten tijdig, komt met voorstellen voor het oplossen ervan en creëert hierdoor inzicht en overzicht.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Een uitgebreid intakegesprek om jouw wensen en ambities te bespreken;
 • Persoonlijke begeleiding in de vervolg stappen van jouw carrière;
 • Een tijdelijk dienstverband voor 24 uur per week (parttime);
 • Een marktconform salaris, schaal FWG 50, maximaal € 3.942,98 per maand op basis van een 36-urige werkweek;
 • Scholings- en bijscholingsmogelijkheden. Zo werk je aan jouw eigen groei en ontwikkeling;

Wat verwachten we van jou?

 • Je bent in het bezit van een afgeronde Hbo-opleiding in Human Resources, Bedrijfskunde of aanverwante opleiding;
 • Je hebt een sterk analytisch vermogen;
 • Je hebt ervaring in procesmanagement en het situationeel leidinggeven aan medewerkers;
 • Je achterhaalt de klantvraag en draagt verantwoordelijkheid voor de totale inhoud van het planmatige personeelsproces;
 • Je bent graag aanspreekpunt voor externe partijen, zoals uitzend- en bemiddelingsbureaus.
 • Bij voorkeur heb je ervaring in arbeidsbemiddeling, maar dit is geen must;

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!