Verzorgende of Verpleegkundige – MS – parttime

Gehandicaptenzorg
Arnhem
3819
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Als Verzorgende IG of Verpleegkundige heb jij ervaring met jouw werkzaamheden aan het bed. Ben jij op zoek naar een functie waarbij je de begeleiding van jouw cliënten hieraan toe wil voegen? Lees hieronder meer!

Als Verzorgende IG of Verpleegkundige word jij ingezet in hetgeen waar jij goed in bent! Op de woonlocatie in regio Arnhem wordt de medische en agogische zorg zorgvuldig onderverdeeld. De MS cliënten hebben zowel zorg als begeleiding nodig, maar door de onderverdeling heb jij als verzorgende IG of Verpleegkundige tijd om jezelf te richten op de verpleegtechnische handelingen en de ADL. Mocht jij geautoriseerd zijn, dan krijg je hier de mogelijkheid om zelf zorgplannen te schrijven.

Ben je hier tegenop gewassen? En klinkt dit interessant ? Bel mij gerust op 06 57 72 26 07, liever appen? Dat kan natuurlijk ook!

Wat hebben we jou te bieden?

Samen Professionals is gespecialiseerd in het bemiddelen van professionals in de zorg.

Bij Samen Professionals bieden wij jou een detacheringscontract met vaste uren; vast werk dus!. Zo wordt jij gewoon op de 25ste maandelijks uitbetaald, én krijg je de kans om met verschillende zorgorganisaties/doelgroepen kennis te maken. Samen gaan wij op zoek naar dé werkplek waar jij het best uit de verf komt. Wij bieden jou:

• Een salaris tussen de €1963 en €3189 volgens de CAO GHZ;
• Een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer;
• Een onregelmatigheidstoeslag volgens CAO;
• Een goede pensioensregeling;
• Een jaarbonus aan het einde van het jaar;
• Een breed scala aan cursussen en opleidingen;
• Een uitgebreid gesprek om te achterhalen welke doelgroep/afdeling het allerbeste past;
• Een persoonlijke adviseur die jou ondersteunt waar nodig.

Wat verwachten we van jou?

• Jij bent in het bezit van een diploma VIG of verpleegkundige;
• Jij bent beschikbaar voor minimaal 20 uur, meer mag altijd;
• Jij bent inzetbaar in de ochtend/avond en om het weekend
(natuurlijk mag je je voorkeur uitspreken en is een vaste vrije dag bespreekbaar)
• Jij bent bevoegd en bekwaam in het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen;
• Jij bent in staat een geldige VOG aan te vragen.

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekken en verbinden wij vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, (semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt. Zo dragen we bij aan de continuïteit en flexibiliteit van onze opdrachtgevers én helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Dat is de win-win waar wij voor gaan.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!