Begeleider – Verstandelijk beperkt – parttime

Gehandicaptenzorg
Arnhem
3819
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij op zoek naar een functie waarbij jij met verstandelijk gehandicapten gaat werken? Wil je ervaring opdoen binnen de GHZ, zonder fysiek te veel belast te worden? Lees hieronder meer!

Jij leeft voor een uitdaging en gezonde spanning maakt jou alert en scherp waardoor je in iedere situatie adequaat en doortastend weet te handelen. Fysiek is deze functie minder zwaar omdat jij vooral op de begeleiding focus. Er wonen cliënten op de afdeling die afhankelijk zijn van hun rolstoel, hierdoor kan er toch een stukje ADL voorkomen. Ten slotte voer jij dagelijks in de ochtend begeleidingsgesprekken om structuur aan te bieden in het leven van de cliënten. De afdeling in regio Arnhem kan jou goed gebruiken en zal je met open armen ontvangen!

Wat hebben we jou te bieden?

Samen Professionals is gespecialiseerd in het bemiddelen van professionals in de zorg.

Bij Samen Professionals bieden wij jou een detacheringscontract met vaste uren; vast werk dus!. Zo wordt jij gewoon op de 25ste maandelijks uitbetaald, én krijg je de kans om met verschillende zorgorganisaties/doelgroepen kennis te maken. Samen gaan wij op zoek naar dé werkplek waar jij het best uit de verf komt. Wij bieden jou:

• Een salaris afhankelijk van je opleiding en werkervaring volgens de CAO GHZ;
• Een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer
• Een onregelmatigheidstoeslag volgens CAO
• Een goede pensioensregeling
• Een uitgebreid gesprek om te achterhalen welke doelgroep/afdeling het allerbeste past
• Een persoonlijke adviseur die jou ondersteunt waar nodig.

Wat verwachten we van jou?

• Jij bent in het bezit van een diploma MZ3/4 óf een ander diploma relevant voor een begeleider binnen de GHZ;
• Jij bent beschikbaar voor minimaal 20 uur, meer mag altijd;
• Jij bent inzetbaar in de ochtend/avond en om het weekend
(natuurlijk mag je je voorkeur uitspreken en is een vaste vrije dag bespreekbaar)
• Jij bent in staat een geldige VOG aan te vragen.

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekken en verbinden wij vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, (semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt. Zo dragen we bij aan de continuïteit en flexibiliteit van onze opdrachtgevers én helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Dat is de win-win waar wij voor gaan.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!