Opzichter dagelijks onderhoud

Woningcorporaties
Den Haag
3089
HBO
solliciteer nu

Over deze functie

Heb je ervaring met onderhoud binnen de woningcorporatie? Heb jij naast technisch inzicht ook een sociaal hart? Dan is dit de baan voor jou!

Als opzichter dagelijks onderhoud ben jij zoals de functietitel al zegt verantwoordelijk voor het dagelijkse onderhoud aan de woningen van een woningcorporatie. Jouw werk bestaat uit administratieve werkzaamheden zoals het opvragen van offertes, controleren van facturen, het plannen van inspecties en je gaat na of de afgesproken werkzaamheden ook zijn uitgevoerd. De andere helft van je tijd ben je vooral in de woningen te vinden bij de huurders, het is dus belangrijk dat je goed kunt communiceren met verschillende typen mensen. Een bewoner heeft een bijzonder schade geval en jij gaat even polshoogte nemen en aan de hand van jouw bevindingen, schakel je met de aannemers om het probleem op te lossen. Daarnaast zorg je bij het vertrekken van de huurder dat de woning zo snel mogelijk weer in top staat is zodat de volgende huurder zijn intrek kan nemen.

Wat hebben we jou te bieden?

  • Vast werk en zowel parttime als fulltime mogelijkheden (minimaal 24 uur);
  • Salaris conform de CAO Woondiensten;
  • Pensioen opbouw vanaf de eerste werkdag;
  • Een goede reiskostenvergoeding;
  • De mogelijkheid om deel te nemen aan ons opleidingsbudget om je verder te kunnen ontwikkelen.

Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt minimaal 6 maanden ervaring in een technische rol binnen een woningcorporatie, dit is een harde eis;
  • Je bent flexibel en hebt geen bezwaar tegen een eindje reizen

Onze opdrachtgevers bevinden zich in de regio van Den Haag, Leiden, Zoetermeer en Rotterdam.

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!