Medewerker Klantcontact Centrum parttime

Woningcorporaties
Amsterdam
2827
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij een kei in het verlenen van een 9+ dienstverlening? Heb je ervaring op het klantcontact centrum van een woningcorporatie en wil jij je graag verder ontwikkelen in jouw vak? Dan leren wij jou graag kennen!

Als medewerker klantcontact ben je het visitekaartje van de woningcorporatie. Welke vraag een huurder ook heeft, jij bent hun eerste contact. Dit betekent dat je hele uiteenlopende vragen beantwoord. Huurders komen met reparatieverzoeken, klachten, overlastmeldingen of vragen over het huidige huuraanbod. Dit betekent dat jij van alle markten thuis moet zijn want ongeveer 70% van de telefoontjes dien jij gelijk zelf af te handelen. Wat is daarvoor nodig? Doorzettingsvermogen, empathie en goede communicatieve vaardigheden. Je krijgt te maken met heel veel verschillende mensen en iedereen heeft weer een eigen aanpak nodig. Daarnaast moet je stevig in je schoenen staan want niet elk gesprek gaat even makkelijk.

Als je werkzaam bent via Samen Professionals betekent dat dat je meer doet dan alleen maar taken uitvoeren. Jij hebt een frisse blik, wilt meedenken en doet een bijdrage aan het verbeteren van de kwaliteit. Ook ben je iemand die op een positieve manier bijdraagt aan de sfeer in een team en neem je je collega’s mee in jouw enthousiasme. Interesse? Reageer dan snel!

Wat hebben we jou te bieden?

  • We starten met een tijdelijk contract, met de kans om op termijn in dienst te treden bij een woningcorporatie of een vaste aanstelling bij ons.
  • Een vaste baan voor minimaal 24, 32 of 36 uur in de week;
  • Salaris volgens de CAO woondiensten;
  • Pensioen opbouw vanaf je eerste werkdag;
  • Goede reiskostenvergoeding of de mogelijkheid om een leaseauto te rijden;
  • Opleidingsmogelijkheden via de Academy.

Wat verwachten we van jou?

Om in aanmerking te komen voor deze functie vragen wij het volgende:

  • Je hebt recent ervaring bij een woningcorporatie op gedaan (harde eis);
  • Je hebt HBO werk- en denk niveau;
  • Bij voorkeur ben in het bezit van een rijbewijs. Onze opdrachtgevers bevinden zich in de regio van Amsterdam, Alkmaar & Hilversum.

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!