Wijkbeheerder

Woningcorporaties
Den Haag
2900
HBO
solliciteer nu

Over deze functie

Als Wijkbeheerder hou jij je bezig met het schoon, heel en veilig houden van de voorzieningen in de wijk of in een appartementencomplex. Prettig wonen doen we samen, dat is de boodschap die jij onder de huurders verspreid. Je maakt bewoners erop attent dat zij hun afval niet laten slingeren, doorgangen niet blokkeren en de buren niet hinderen.

Je ben verantwoordelijk voor het controleren van buitenruimtes, gemeenschappelijke ruimtes, gallerijen en portieken. Wat valt je op? Werkt alles nog naar behoren of zijn er sporen van vandalisme? Afhankelijk van de problemen zet jij acties uit bij de juiste partijen en personen. Daarnaast bemiddel je tussen bewoners bij bijvoorbeeld meningsverschillen of irritaties. Het is jouw doel om tot een oplossing te komen en ervoor te zorgen dat de rust wederkeert. In deze functie werk je veel samen met andere partijen, bijvoorbeeld gemeentes, politie of maatschappelijke instanties. Het is dus belangrijk dat je in staat bent om verschillende niveaus te communiceren.

Onze opdrachtgevers bevinden zich in de buurt van Den Haag en Rotterdam.

Wat hebben we jou te bieden?

  • Een leuke afwisselende vaste baan;
  • De mogelijkheid om in verschillende keukens een kijkje te nemen;
  • Salaris volgens de CAO woondiensten;
  • Een goede reiskostenvergoeding;
  • Zowel parttime als fulltime mogelijkheden (vanaf 24 uur);
  • Opleidingsmogelijkheden via onze Academy.

Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt ervaring opgedaan als huismeester/buurtbeheerder of woonconsulent bij een woningcorporatie;
  • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!