HBO Verpleegkundige, Detacheren, Parttime

Ouderenzorg
Arnhem
3818
HBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij op zoek naar een nieuwe parttime uitdaging in de ouderenzorg? Woon je in regio Arnhem, Nijmegen, Ede of Apeldoorn? Lijkt het jou leuk om verschillende opdrachten bij verschillende zorginstellingen te doen van een paar maanden, met financiële zekerheid? Dan is detacheren iets voor jou! Via ons krijg je de kans om in verschillende keukens een kijkje te nemen tegen een vast maandsalaris én aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Dus één vaste werkgever, maar werkzaam bij meerdere werklocaties. Hoe leuk is dat?!

Je gaat als verpleegkundige aan de slag voor 16-32 uur, het aantal uur is bespreekbaar. Je gaat werken bij verschillende zorginstellingen en afdelingen. Denk bijvoorbeeld aan: PG, thuiszorg, NAH, Huntington, Korsakov, palliatieve zorg en revalidatie. Samen kijken we wat het beste bij jou past! Als HBO verpleegkundige heb je een afwisselende en verantwoordelijke baan. Jouw doel is het bevorderen van herstel, gezondheid en vitaliteit van cliënten. Daarnaast coördineer je het zorgproces en stuur je collega’s aan.

Klinkt dit interessant of wil je nog wat meer informatie? Bel mij gerust op 0616314833, liever appen? Dat kan natuurlijk ook!

Wat hebben we jou te bieden?

Door onze specialisme binnen de VVT hebben wij contacten met veel zorginstellingen en welzijnsorganisaties in jouw regio. Hierdoor hebben wij toegang tot de leukste functies met de meeste uitdaging. Samen kijken we wat het beste bij jou past!

• Een detacheringscontract met vaste uren (aantal uren in overleg) voor bepaalde tijd, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd
• Een uitgebreid gesprek om jouw wensen en ambities te bespreken
• Persoonlijke begeleiding in de vervolgstappen van jouw carrière
• Salaris volgens de CAO VVT, ORT en jaarbonus
• Volledige reiskostenvergoeding (0,19 per km) of volledige OV vergoeding
• Opleidingsbudget, trainingen en cursussen
• Pensioensopbouw vanaf dag 1 dat je bij ons in dienst bent

Wat verwachten we van jou?

Om deze functie goed uit te kunnen voeren is het belangrijk dat jij:
• In het bezit bent van een HBO diploma verpleegkundige
• Sterk in je schoenen staat
• In het bezit bent van een BIG registratie en VOG (of bereid deze aan te vragen)
• In de buurt woont van Arnhem, Nijmegen, Ede of Apeldoorn
• Minimaal 16 uur beschikbaar bent

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!