Verpleegkundige – NAH – Parttime

Ouderenzorg
Arnhem
3362
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Mensen met een Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) hebben één grote gemene deler, namelijk hersenletsel. Verder houdt de overeenkomst echter snel op en is de variatie in het werk enorm groot. Vind jij dit als verpleegkundige een uitdaging en word jij blij dat iedere dag anders kan zijn? Reageer dan snel.

Hersenletsel kan ontstaan zijn door een CVA, ongeluk, zuurstoftekort, hartstilstand, reanimatie, fout tijdens een operatie, bijna verdrinking, coma, ziekte, vergiftiging of alcohol-drugsverslaving. Daarnaast zijn er nog diverse andere oorzaken.

Naast de ADL zorg wordt er vaak een uitgebreid beroep gedaan op je verpleegtechnische handelingen zoals wondzorg; sondevoeding; insuline spuiten etc.
Daarnaast ben je ben je bezig met de zorg en welzijn van de cliënt, functioneer je als begeleider en begeleid je hem/haar in het leren omgaan met de nieuwe situatie en (andere en soms confronterende) grenzen te ontdekken.

Klinkt deze functie in regio Arnhem interessant of wil je nog wat meer informatie? Bel mij gerust op 06 11 24 40 52, liever appen? Dat kan natuurlijk ook!

Let op! Deze vacature is ook beschikbaar op ZZP-basis.

Wat hebben we jou te bieden?

Samen Professionals is gespecialiseerd in het bemiddelen van professionals in de zorg.

Bij Samen Professionals bieden wij jou een detacheringscontract met vaste uren; vast werk dus!. Zo wordt jij gewoon op de 25ste maandelijks uitbetaald, én krijg je de kans om met verschillende zorgorganisaties/doelgroepen kennis te maken. Samen gaan wij op zoek naar dé werkplek waar jij het best uit de verf komt. Wij bieden jou:

•Een salaris tussen de €2.492,51 en de €3.362,22 volgens de CAO VVT;
•Een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer;
•Een onregelmatigheidstoeslag volgens CAO;
•Een goede pensioensregeling;
•Een breed scala aan cursussen en opleidingen;
•Een uitgebreid gesprek om te achterhalen welke doelgroep/afdeling het beste past;
•Een persoonlijke adviseur die jou ondersteunt waar nodig.

Wat verwachten we van jou?

Wij verwachten van jou het volgende:
• Jij bent in het bezit van een diploma MBO verpleegkunde
• Jij bent beschikbaar voor minimaal 20 uur, meer mag altijd;
• Jij bent inzetbaar in de ochtend/avond en om het weekend
(natuurlijk mag je je voorkeur uitspreken en is een vaste vrije dag bespreekbaar)
• Jij bent bevoegd en bekwaam in het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen;
• Jij bent in staat een geldige VOG aan te vragen.

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt. Mocht je nog vragen hebben over deze vacature bel of app mij gerust op: 06 11 24 40 52

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!