WMO Consulent

Sociaal Domein
Tilburg
3300
HBO
solliciteer nu

Over deze functie

Zoek jij als WMO consulent een nieuwe uitdaging waar je echt de tijd kan nemen om te bepalen wat er nodig is voor een klant? Deze vacature is dan echt iets voor jou!

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Breda, Tilburg en Den Bosch zoeken wij een WMO Consulent. Als WMO Consulent neem je meldingen in behandeling en voert daarover gesprekken met inwoners die beperkingen ondervinden op één of meerdere levensdomeinen.

Na de gesprekken maak je afspraken met klant en schakel je waar nodig met partijen over de ondersteuning die nodig is. Je werkt daardoor samen met je collega’s bij de gemeente van Werk en Inkomen, Schuldhulpverlening, jeugd en daarnaast ook met externe partijen uit bijvoorbeeld maatschappelijk werk en aanbieders van WMO zorg. Bij het toekennen van een maatwerkvoorziening ga je het proces sturen en monitor je de resultaten.
Wij zoeken iemand met een stevige persoonlijkheid die in staat is om situaties goed te doorgronden met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en daarnaast mensen met respect en vanuit gelijkwaardigheid behandeld.

Wat hebben we jou te bieden?

Samen Professionals bied jou ondersteuning in de zoektocht naar een opdracht binnen het gemeentelijk domein die het beste bij jou past. Samen gaan we ons netwerk binden aan jouw ambities. Daarnaast kun je rekenen op:

  • Een salaris tussen de 2756 en 4048 euro, op basis van ervaring volgens gemeente CAO
  • Een tijdelijk dienstverband met optie tot verlenging en zelfs onbepaalde tijd
  • Een fulltime of parttime baan bij een gemeente die hart voor de stad heeft
  • Een mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen door middel van een persoonlijk opleidingsprogramma
  • En een toegewijd team die altijd voor je klaar staat!

Wat verwachten we van jou?

Wat heb je nog meer nodig?

  • Jij hebt werkervaring als WMO Consulent binnen een gemeente (harde eis!)
  • Jij hebt actuele kennis van het Sociaal Domein, voorliggend en maatwerkvoorzieningen en juridische context van de WMO
  • Jij hebt een HBO diploma op zak, liefst met een maatschappelijke, sociale of zorg achtergrond
  • Affiniteitervaring met de diensten begeleiding en zinvolle dag invulling;

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!