Projectleider woningcorporaties

Woningcorporaties
Roermond
4633
HBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij een gedreven bouwprofessional met een helikopterview? Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Dan is dit je kans, lees snel verder!

Het realiseren van vastgoedplannen, gaat bij het lezen van deze woorden je bloed sneller stromen? Dan ben jij onze ideale kandidaat!

Met jouw innovatief vermogen en kwaliteitsgerichtheid coördineer je het opstarten en in uitvoering brengen van bouwprojecten (nieuwbouw/transformatie) en controleer je de voortgang en kwaliteit van het bouwproces. Hierbij zorg je voor een goede en zorgvuldige vertaling en uitvoering van de ontwikkelbesluiten. Jouw kennis en ervaring over de bouw, (installatie)techniek etc.. complementeren het projectteam. Als aanspreekpunt verzorg je de interne en externe communicatie naar alle betrokken partijen. Je kunt hierbij denken aan de informatieverstrekking naar de afdeling Woonservice die de verhuur van de woningen verzorgen, maar je bent ook spin-in-het-web van het in exploitatie nemen van het nieuwe complex. De contacten op de bouwlocatie maar ook de relatie met onze huurders zijn voorbeelden van de externe contacten. Overigens werken we bij Wonen Limburg in rollen. Deze functie is ondergebracht in onze Projectmanagement rollen. Een rol is minder strak afgebakend dan een functie.

Het is een pré wanneer je affiniteit hebt met de energietransitie waarin Nederland zich momenteel bevindt en je vindt het een vanzelfsprekendheid om werk te maken van de duurzaamheidsopgave die Wonen Limburg daarin heeft gesteld. Uiteraard ben je op de hoogte van de vastgestelde wet- en regelgeving (bouw/veiligheid etc.). Je werkt graag in een team, bent communicatief sterk en je hebt een gezonde dosis durf en enthousiasme.

Wat hebben we jou te bieden?

Wij kennen de woningcorporaties als geen ander! We zijn dan ook benieuwd naar jouw drijfveren, passies en ambities, zodat we jou kunnen voorstellen als de perfecte kandidaat voor deze functie. Tijdens je dienstverband wordt je begeleidt en ondersteunt in jouw ontwikkeling als professional door je persoonlijke recruiter en accountmanager. Zo halen we het maximale uit jouw carrière.

Daarnaast kan je rekenen op: Zo kun je bij ons rekenen op:

  • Een bepaalde tijd contract met de optie tot een vast contract bij Samen Professionals
  • Fulltime functie bij deze opdrachtgever.
  • Salaris van maximaal € 4.633,- (functieschaal en trede CAO woondiensten bij een 36-urige werkweek)
  • Een vergoeding van de reiskosten volgens de CAO

Wil jij nu in de wereld van woningcorporaties aan de slag als projectleider?

Solliciteer dan direct en we maken graag kennis met je!

Wat verwachten we van jou?

Een baan als projectleider is je op het lijf geschreven. Jij weet feilloos de processen in de juiste banen te leiden. Je bent geduldig, je houdt ook in onverwachte situaties het hoofd koel en je kunt snel schakelen. Jij denkt altijd in mogelijkheden en niet in problemen. Dat ben jij!

verder neem je het volgden mee:

  • Een afgeronde Bouwkundige opleiding op minimaal HBO niveau en kennis van installaties
  • Ruime relevante werkervaring met projectmanagement, mede afhankelijk daarvan word je gewaardeerd als projectmanager of senior projectmanager.
  • De beschikking over de competenties: probleemanalyse, plannen en organiseren, flexibel gedrag, groepsgericht leidinggeven; sociabiliteit, organisatiesensitiviteit, klantgerichtheid, gestructureerd, proactief en resultaatgericht, schakelen tussen belangen, overtuigen en besluiten durven nemen .
  • En vooral beschik je over sterke sociale en communicatieve vaardigheden en inspirerend leiderschap.
  • Optreden als voorzitter De persoon moet multifunctioneel inzetbaar zijn. Ervaring binnen of met een woningcorporatiesector is een must.
  • Woonachtig in de omgeving van Roermond, Venlo of bereid hier naar toe te reizen

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!