Thuiszorg koggenland – Parttime

Ouderenzorg
Hoorn
2700
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij opzoek naar uitdaging? Of collega’s die net als jij echte doorzetters zijn? Of naar diversiteit? Zoek dan zeker niet verder, dit vind je hier allemaal!

Uitdaging is er genoeg en iedere dag weer. Het is vooral een ‘platteland’ gebied, dus cliënten met een lekkere nuchtere mentaliteit. Je dagen zijn nooit hetzelfde, soms help je iemand naar de wc of moet je wondverzorging doen. Het belangrijkste is dat jij contact legt met de mensen, in hun eigen omgeving. Door het contact momentje dat jij hebt, bouw je een band op en zorg je ervoor dat je de cliënten in hun eigen omgeving ondersteunt. Ook is het belangrijk, dat als de cliënt zelf iets wilt uitvoeren, dat dit gestimuleerd wordt en ondersteund wordt zoveel dit kan. Diversiteit zie je niet alleen in het werk dat je moet verrichten, maar ook in de cliënten en collega’s. Nu wil jij vast meer weten over jou collega’s? Dat begrijp ik!

Dit is een team met veel diversiteit en allemaal doorzetters. Een team dat heel collegiaal is en dus veel voor elkaar over heeft. Leeftijd? Ook dit is ontzettend divers. Onderling moet je goed kunnen communiceren. Je gaat wel alleen op huisbezoeken maar je staat wel veel in samen werking met je team en andere partijen. De sfeer binnen dit team is heel goed, een beetje humor moet natuurlijk ook gewoon kunnen!

Dus, herken jij jezelf hierin, dan zie ik je sollicitatie tegemoet komen. Ik nodig je graag uit voor een bak koffie!

Wat hebben we jou te bieden?

Samen Professionals is gespecialiseerd in het bemiddelen van professionals in de zorg. Wij bieden jou een detacheringscontract met vaste uren; vast werk dus! Zo wordt jij gewoon op de 25ste maandelijks uitbetaald én krijg je de kans om met verschillende zorgorganisaties/doelgroepen kennis te maken. Samen gaan wij op zoek naar dé werkplek waar jij het best uit de verf komt. Wij bieden jou:

• Een salaris tussen de €2068,21 en de €2845,21 volgens de CAO VVT;
• Een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer;
• Een onregelmatigheidstoeslag volgens CAO VVT;
• Een goede pensioensregeling;
• Een jaarbonus aan het einde van het jaar;
• Een breed scala aan cursussen en opleidingen;
• Een uitgebreid gesprek om te achterhalen welke doelgroep/afdeling het beste past;
• Een persoonlijke adviseur die jou ondersteunt waar nodig.

Wat verwachten we van jou?

• In het bezit van een MBO- Verzorgende IG niveau 3 of MBO- Verpleegkundige niveau 4 diploma;
• Minimaal 24 uur in de week beschikbaar en flexibel inzetbaar;
• Affiniteit met de thuiszorg;
• Woonachtig in omgeving Hoorn/Heerhugowaard/Obdam/Avenhorn;
• Digitale vaardigheden;
• Altijd bereid om jezelf te ontwikkelen;

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt. Mocht je nog vragen hebben over deze vacature bel of app mij gerust op: 06 15 62 14 42

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!