Masterclass Gehandicaptenzorg

Gehandicaptenzorg
Den Bosch
2576
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Werk jij als begeleider in de gehandicaptenzorg en wil jij jezelf door ontwikkelen binnen jouw functie? Dan is de Masterclass Moeilijk Verstaanbaar Gedrag echt wat voor jou! Jouw persoonlijke ontwikkeling in stroomversnelling brengen, dat is wat de Masterclass MVG doet.

Bij het (leren) van elk vak is het belangrijk dat je zowel in de praktijk als in theorie kunt leren. Dat betekent vaak een keuze tussen werken of de schoolbanken in. Bij ons niet. Door de Masterclass Gehandicaptenzorg (MVG) te volgen verdien je vanaf dag één al salaris en doe je waardevolle werkervaring op. Dat alles terwijl jij een verdiepingsslag in je vakkennis maakt met trainingen over ontwikkelingspsychologie en begeleidingstechnieken zoals Triple C, Gentle Teaching en Systeemtherapie.

Samen met ZW-Opleidingen hebben we een geaccrediteerde opleiding ontwikkeld. Onze NOBCO-geaccrediteerde coaches met onder andere een Persoonlijk Begeleider, Psychomotorisch Therapeut, Systeemtherapeut, Gezinsbehandelaar en Orthopedagoog spreken de taal van jouw vakgebied. Samen met hen en jouw medestudenten wordt echte casuïstiek uit het dagelijkse werk behandeld. Zo kun je van elkaar leren en deze ervaring direct inzetten in je werk. Zo weet jij je staande te houden in complexe situaties met pittige doelgroepen.

Wat hebben we jou te bieden?

Wat betekent de masterclass voor jou?

 • Fysieke bijeenkomsten waar jij medestudenten ontmoet;
 • Per maand 2 opleidingsdagen waar jij je ervaring direct inzet;
 • Carrière garantie. Jij bent via Samen Professionals verzekerd van een baan;
 • Verdieping. Jij groeit door het delen van ervaringen met je coach en medestudenten.
Wat kan je nog meer verwachten?
 • Een salaris volgens de CAO GHZ afhankelijk van opleiding en werkervaring (min. €1963,00 - max. €3189,00 bruto per maand);
 • Reiskostenvergoeding van €0,19 per km;
 • Pensioenopbouw vanaf je eerste werkdag;
 • De mogelijkheid om op verschillende plekken en met verschillende doelgroepen te werken;
 • Een tijdelijk dienstverband met de mogelijkheid tot een vast contract!

Wat verwachten we van jou?

Wil jij die verdiepingsslag maken en je nóg meer ontwikkelen als complete begeleider? Ben je bovendien breed geïnteresseerd in problematieken zoals persoonlijkheidsstoornissen, psychiatrische ziektebeelden, hechtingsproblematiek en ontwikkelingspsychologie? Solliciteer direct en ik kijk graag samen naar de mogelijkheden!

Verder:

 • Heb jij een zorg gerelateerd diploma op minimaal mbo-niveau 3;
 • Heb jij al enige ervaring opgedaan binnen de gehandicaptenzorg;
 • Heb jij affiniteit met de doelgroep MVG (moeilijk-verstaanbaar-gedrag);
 • Ben jij minimaal 24 uur per week beschikbaar;
 • Sta jij ervoor open om in regio Den Bosch aan de slag te gaan!

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt!

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!