Verzorgende IG PG – parttime

Ouderenzorg
Hoorn
2700
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij een enthousiaste verzorgende IG die parttime aan de slag wilt? Lees dan vooral verder…

Als verzorgende IG ben jij verantwoordelijk voor de dagelijkse routine van de bewoners. Denk hierbij aan verpleegtechnische handelingen en ADL. Persoonlijk aandacht staat centraal.

Je gaat aan de slag op een PG afdeling in een zorginstelling die gevestigd is in Hoorn. De opdrachtgever zet alles op alles om mensen te ondersteunen in het zo comfortabel en plezierig mogelijk ouder worden. Zij leveren maatwerk en doen dat met respect en openheid. Jij kan hier een onderdeel van worden!

Wat hebben we jou te bieden?

Door onze specialisme in de Zorg- en Welzijnssector hebben wij contacten met veel zorginstellingen en welzijnsorganisaties in jouw regio. Hierdoor hebben wij toegang tot de leukste functies met de meeste uitdaging.

Wat kun je verder van ons verwachten?

 • Een uitgebreid intakegesprek om jouw wensen en ambities te bespreken;
 • Persoonlijke begeleiding in de vervolg stappen van jouw carrière;
 • Sollicitatiebegeleiding;
 • Een tijdelijk dienstverband of een jaarcontract (in eerste instantie) wat omgezet kan worden naar een vast dienstverband;
 • Een marktconform salaris volgens de CAO VVT;
 • ORT en reiskostenvergoeding;
 • Trainingen en Cursussen.

Wat verwachten we van jou?

 • Jij hebt een diploma voor Verzorgende IG -(MBO Niveau 3);
 • Jij bent woonachtig in de regio Amsterdam/Hoorn;
 • Jij bent bereid om onregelmatig te werken;
 • Jij bent bereid om verpleegtechnische handelingen uit te voeren, of je staat open voor bijscholing via Samen Professionals;
 • Jij bent bij voorkeur in het bezit van eigen vervoer.

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!