Traineeship HBO Verpleegkundige

Ouderenzorg
Hoorn
3069
HBO
solliciteer nu

Over deze functie

Wil jij jezelf als (bijna) afgestudeerd HBO verpleegkundige verder ontwikkelen op het gebied van kwaliteit? Lees dan snel verder!

In het tweejarige programma werk je in de wijkzorg, een verpleeghuis, bij een revalidatie- of GGZ-instelling. Je gaat op overstijgend niveau aan de slag en zet al je capaciteiten in. Dat houdt in dat je verantwoordelijk wordt voor activiteiten en opdrachten om de kwaliteit van zorg te verbeteren binnen de organisatie waar je komt te werken. Affiniteit met communicatie en coaching is belangrijk: het ene moment spar je met de locatiemanager, het andere moment stuur je collega's aan op de werkvloer. Naast de uitdagende werkzaamheden in de zorg heb je eens per maand een lesdag. Deze dag is gericht op kwaliteit en organisatie van de zorg. Deze theoretische kennis pas je vervolgens weer toe op de werkvloer. En in je laatste jaar sluit je het traject af met een praktijkgerichte opdracht waarin al jouw kennis samenkomt.

Kortom, een uitdagende, goedbetaalde startersfunctie met een verdiepingsslag in de zorgsector die de komende jaren nog zoveel te bieden heeft.

Wat hebben we jou te bieden?

Het traineeship bied jou de vrijheid om naar eigen wens invulling te geven aam het tweejarig programma. Jij staat hierin aan het roer en jouw ontwikkeling staat te allen tijde voorop. Daarnaast krijg je:

  • Een salaris van €3.069 (o.b.v. 40 uur)
  • ORT, vakantiegeld en jaarlijks 8,3% bonus
  • Een parttime dienstverband met vast contract
  • 144 punten van het Kwaliteitsregister V&V
  • Begeleiding vanuit een praktijkbegeleider én consultant en recruiter vanuit Samen Professionals
  • Reiskostenvergoeding of een lease-auto mét tankpas

Wat verwachten we van jou?

  • Jij bent (bijna) in het bezit van een hbo-verpleegkunde diploma
  • Jij bent (bijna) BIG-geregistreerd
  • Jij bent leergierig en proactief
  • Jij woont in Noord-Holland, bijvoorbeeld in Amsterdam of Alkmaar

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!