Verzorgende IG – Thuiszorg – Parttime

Thuiszorg
Dordrecht
2600
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Als Verzorgende IG ga jij werken in één van de Thuiszorgteams in de regio Dordrecht. De Thuiszorgteams bestaan uit Coördinerend Verpleegkundigen, Verzorgenden IG en Helpenden Plus. Samen werken jullie aan de beste zorg voor de cliënten.

Deze langdurige vacature kan in loondienst vervuld worden vanuit een detacheringscontract bij Samen Professionals en ook als zelfstandige. Wil je meer weten over welke zekerheden een detacheringscontract jou biedt? Solliciteer dan direct en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

De vacature is parttime voor 24 uur en de locaties zijn vanuit Rotterdam ook goed bereikbaar. Heb jij andere wensen? Dan kan je dit ook aangeven.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Een uitgebreid gesprek met een recruiter om te achterhalen wat jouw wensen en behoeften zijn, zodat wij een vertaling kunnen maken naar de best passende banen in de zorg
 • Een marktconform salaris tussen de € 1.940 en € 2.668 (op basis van 36 uur conform CAO VVT) en een leuke bonus van 8,3% per jaar.
 • Een tijdelijk dienstverband (24 tot 32 uur per week) met de mogelijkheid tot een detacheringscontract van een jaar of een vast dienst verband bij Samen Professionals;
 • Een landelijk netwerk van zorginstellingen, waardoor jij altijd een ruime keuze in passende en interessante -functies krijgt;
 • Een persoonlijke adviseur die jou ondersteunt tijdens sollicitatiegesprekken en jou begeleidt tijdens de uitvoering op de werkplek;
 • Reiskostenvergoeding van €0,19 cent per kilometer, of vergoeding van jouw OV kosten;
 • Pensioen opbouw vanaf dag 1 zodat jij op jouw oude dag goed zit;
 • Indien jouw handelingen niet op orde zijn regelen bij een carrousel dag voor jou!
 • Bijscholing, trainingen, cursussen en een gesprek met onze opleidingscoördinator.

Wat verwachten we van jou?

 • Jij hebt een diploma als VIG MBO niveau 3;
 • Jij bent beschikbaar voor minimaal 24 uur;
 • Jij hebt een rijbewijs;
 • Jij hebt liefde voor de ouderenzorg.

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekken en verbinden wij vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, (semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past.
Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt. Zo dragen we bij aan de continuïteit en flexibiliteit van onze opdrachtgevers én helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Dat is de win-win waar wij voor gaan.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!